KAZA YAPTIM

Merhabalar, perşembe günü kırmızı ışıkta beklerken arkadan gelen aracın vurması sonucu kaza yaptım. Motosikletin kuyruk kısmında hasar var. Kaza sırasında sırt çantamda bilgisayarım vardı ve kırılmış durumda. Şu an hastanedeyim ve hastane polisine ifade verirken özellikle bilgisayarı belirtmemiştim, polis hastaneden çıkınca karakolda ek ifade verebilirsin dedi. Ek ifade sırasında bilgisayarı belirterek sigortadan ücretini talep edebilir miyim? Bu konularda bilgisi olan kişiler yorum yaparsa sevinirim.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Geçmiş olsun, acil şifalar. Sigortacınıza sorarsanız daha iyi.

Park halindeki motosikletime alkolik birisi çarpmıştı motorda bulunan telefonun ekranı kırılmıştı.. Olay yerine gelen polise söyledim fotoğrafını çek ver dedi.. Tutanağa işlediler..Karşı tarafın sigorta şirketi kabul etti fakat fatura istedi.. Faturayı yolladık çözdüler..

Ekleme : Geçmiş olsun..

Merhaba ,

Çok geçmiş olsun .Eksper ile görüşebilirsin ama benim bildiğim bilgisayar için dava açman gerekecektir.Telefon için dava açmalısınız demişlerdi bana .Onun dışında kask pantalon ,mont , motor aksesuarı varsa zarar gören sigorta karşılıyor, eldiven ve ayakkabı ve mont için duruma göre tamiratını karşılıyor , fotoğraflarını çekip ekspere atıyorsun .Onları da motora yazıyorlar .Hasar kaydı sorgulayınca çıkıyor.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Çok büyük geçmiş olsun.

Umarım sizde büyük hasar yoktur. Sizdeki hasarlar dışında motordaki ve diğer hasarlar da önemli, onlar da can sıkar tabi ama size bir şey olmaması da iyi bir şey.

Geçmiş olsun. Kaza sonrası artık telefonlarınız susmaz. Habire arayıp sigortadan beraber para koparımcılar sizi asla yanlız bırakmazlar. Dikkat edin. Bu arad ülkede bu iş artık ciddi ciddi bir sektör haline geldi.

Geçmiş olsun. Kaza sonrası artık telefonlarınız susmaz. Habire arayıp sigortadan beraber para koparımcılar sizi asla yanlız bırakmazlar. Dikkat edin. Bu arad ülkede bu iş artık ciddi ciddi bir sektör haline geldi.

Beni hala arıyorlar nerdeyse 3 sene olacak ama şöyle birşey var aramasalardı ben böyle bir hakkım olduğunu bilmiyordum kendi tanıdıklarımla bir senede çözdüm.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun bilgi kirliliği yapmak istemem ama daha önce benzer bir paylaşımda görmüştüm fatura sormuş sigorta şirketi varsa alabileceğinizi düşünüyorum. Alamazsanız bana özelden yazın parça fiyatı araştırması yapıp size fiyat bilgisi verebilirim eskinden teknik serviste çalışıyordum.

Motosikleti
BMW 1300 GS ADV
Beni hala arıyorlar nerdeyse 3 sene olacak ama şöyle birşey var aramasalardı ben böyle bir hakkım olduğunu bilmiyordum kendi tanıdıklarımla bir senede çözdüm.

Çanakkaleye eşli tatlie giderken öndeki motordaki arkadaşım kırmızıda kalkarken ufak bir kaza yaptı. Ön teker havalanınca sağa yattı. Eşinin köprücük kemiği kırıldı. Yaklaşık bir yıl sonra 80 bin TL para almışlardı.(2 yıl önceki para)

Motosikleti
2018 SHERCO 250 2021 SYM Symphony 200 2024 TVS Ntorq.
Geçmiş olsun. Siz hepsini isteyin. Sigorta genel şartlarında,

d) Zarar: Motorlu bir aracın işletilmesi ile oluşan bir trafik kazası sonucunda üçüncü şahısların ekonomik değeri olan mal varlığında doğrudan
azalma olmasına veya vücut bütünlüğünde eksilmeye, sürekli sakatlığa veya ölümüne sebebiyet verilmesi nedeniyle ilgililerin uğradıkları bu Genel
Şartlar ile içeriği belirlenen maddi kayıpları,

Maddi Zararlar Teminatı: Hak sahibinin bu Genel Şartlarda tanımlanan ve zarar gören araçta meydana gelen değer kaybı dahil doğrudan malları üzerindeki azalmadır

tanımlamalar mevcut. BU kapsamda bütün zararınızın ödenmesi gerekir. Ödenmezse tahkim komisyonuna itiraz edin.Zor ama yine sonuç alamazsanız genel mahkeme aracılığı ile de talep edebilirsiniz.

Akabinde değer kaybını istemeyi unutmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar