Kaza yaptım

Reis sende maxi scooter vardi,ne ara ufak motora geçtin?

Hem kücük teker,hemde 105kg agirlik.zamaninda kiralamiştim arkasi hafif motordur.

Çok geçmiş olsun,aman dikkat.

Geçmiş olsun,2 kaburga kemiği kırığı bence ekipman olsa bile engellenemezdi ama diğer kırık ve yaralarınız iyi ekipmanla engellenirdi.

Benim de bir sorum olacak:
49cc scooter için ne gibi ekipman gerekli?Son gaz 80 km hıza rahatlıkla çıkıyor ama ben 60 km hızı geçmiyorum.Sürüş hızım çoğunlukla 40 ile 50 km civarı.

60 km düşük bir hız değil öncelikle. 50 cc için ayrı bir ekipman yok full ekipman gitmek gerekiyor.
En büyük sorun motora göre ekipman varmış gibi bir düşünce olması.

Reis sende maxi scooter vardi,ne ara ufak motora geçtin?

Hem kücük teker,hemde 105kg agirlik.zamaninda kiralamiştim arkasi hafif motordur.

Çok geçmiş olsun,aman dikkat.

Çok kısa mesafeli Bindiğim için, küçük cc motosiklet ile takas ettim. Sattığım çocuk kaza yaptı. 6 ay yatmak zorunda. Kalça kemikleri kırıldı. Kaburgaları kırılıp ciğerini deldi. Satelis 500 motor hurda şu anda.. Kendisini çok uyardım. Malossi set var gazı çok açma diye. Ben Şuan sym 125ile devam. Önümüzdeki aylarda piaggio X8 200ie alacağım.
Selamlar.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Geçmiş olsun. Daha kötüsü olmadı diye şükretmekten başka çare yok. Acil şifalar dilerim.

. Şu +13 resimleri şuraya bırakalım da ekipmanın önemini anlayın gençler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, ciddi badire atlatmışsınız. Sorunsuz sıkıntısız en kısa zamanda iyileşirsiniz umarım.

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Bende de ayakkabı ve dizlik(veya pantolon) harici ekipmanlarım full ama çok korkuyorum düşerim diye. Bütçemi gelecek ay denklersem ayakkabı ve pantolon işini bir şekilde halletmeye çalışacağım.

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Bende de ayakkabı ve dizlik(veya pantolon) harici ekipmanlarım full ama çok korkuyorum düşerim diye. Bütçemi gelecek ay denklersem ayakkabı ve pantolon işini bir şekilde halletmeye çalışacağım.
Ben Columbiadan indirimde korumalı boğazlı dağcı botu aldım. İki kez düştüm onunla sıfır sıkıntı. Ama ayağınızın üzerinden araba geçerse korumaz. Burun koruma sağ sol yan kenar korumalar sadece motor botlarında var.
İyi akşamlar.

Bu kadar düşük süratle bu kadar hasar nasıl oldu anlamıyorum. Büyük geçmiş olsun. Ders olması açısından nasıl olduğunu, neyi yanlış yaptığınızı vs anlatır mısınzı?

Bu kadar düşük süratle bu kadar hasar nasıl oldu anlamıyorum. Büyük geçmiş olsun. Ders olması açısından nasıl olduğunu, neyi yanlış yaptığınızı vs anlatır mısınzı?
Bildiğim kadar yazarım. Öncelikle 4,5 metre kuru dere yatağına uçtuğum ve bir kayaya çarparak durduğum için bu kadar yaralandım onu söyleyeyim.
1. Küçük Tekerlek çapı. Altınızdan gitmeye müsait.
2. Yol kalitesi. Mıcır,toprak ve bunlar asfalt üzerinde daha kötü. Bu yolu defalarca bildirmişler. Facebook Haberlere çıkmışım orada okudum. Daha önce iki motor bir bisiklet ve bir araba düşmüş.
3. Sağa eğimli yokuş aşağı virajlı kaldırımsız, korkuluksuz yol.
Ve en önemlisi 800 metre gideceğim diye tam ekipman giymemek.
İyi geceler.

geçmiş olsun
bir yakının evde dana kaval kemiğinden kemik suyu çorba yapsın en iyi ilacın bu sakın ihmal etme

SAZMAN çok geçmiş olsun, en büyük kazanız bu olsun :king:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun. Ekipmanın kıymetini bir kere daha anladık.

Motosikleti
R25, CRF250L
Çok geçmiş olsun,allah acil şifalar versin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar