Kaza Yaptim :(

hacı geçmiş olsun bende kaza yapmıştım
durumunu anlayabiliyorum
:rendeer: :rendeer:

çok Geçmiş Olsun Sana Birşey Olmamiş Ya Gerisi Hallolur......ama Dikkatli Ol Bundan Sonra.........

çok geçmiş olsun; bir daha Allah kaza göstermesin. (kimseye)

kaza anında ki hata veya yapılmaması gereken neydi eğer bilgi verebilirsen iyi olur. böyle bir durumla karşılaştığımızda yapmamız gerkenleri ya da yapmamamız gerekenleri, eğer kazadan sonra analiz edebildiysen, bizimle de paylaşırsan bundan sonra aynı durumda olabilecek kazaları önleme şansımız olabilir.

geçmiş olsun, allah acil şifalar versin, ve hepimizi her türlü kazadan beladan, nazardan, büyüden ve kem gözden korusun, amin...Ama tedbiri de elden bırakmamak lazım, motosiklet sürücüsü her zaman çok dikkatli olmalı, her zaman...yok değil ise dikkatini toplayıncaya kadar kesinlikle motosiklete binmemeli, hem kendisi, hem ailesi, hem de bizim için :).. Donald Duck (Reşat Arbaş) üstadın dediği gibi;-" kaç paralık dikkatiniz kaldı"...

melih8007' Alıntı:
çok geçmiş olsun; bir daha Allah kaza göstermesin. (kimseye)

kaza anında ki hata veya yapılmaması gereken neydi eğer bilgi verebilirsen iyi olur. böyle bir durumla karşılaştığımızda yapmamız gerkenleri ya da yapmamamız gerekenleri, eğer kazadan sonra analiz edebildiysen, bizimle de paylaşırsan bundan sonra aynı durumda olabilecek kazaları önleme şansımız olabilir.

sevgili melih biraz uzun olacak ama anlatayım şimdi en dürüst yoluyla söylencek şey şu ki hata bendeydi

motoru bir süredir bekliyordum servisten aldım ve üzerinde yapmayı planladığım bir kaç değişikliği yaptım ki bunlardan biri ön dikmenin kısaltılmasıdır motorun yol tutuş yatış açısı vs. değişti sonuçtan memnun ve motorun gelişinden mutlu şekilde gaza gelmiş olrak sürüşe başladım.3 dakika kadar normal seyir halindeydimdaha sorna motora nazar ettim çok güzel olduğu için bu nazarın üstünden 500 mt felan gitmeden kazayı yaptım zaten .yaklaşık 100-150 mt mesafede motoru yüksek hıza çıkardım 5. vitesi gördüm ve o hızda bile bile daha öncede benzer birşey yaşadığım viraja girdim ( virajın çıkışı çok keskin ve resmen terse dönüş gibi bişi ve tepe noktası ters eğimli yani tam bir mühendislik faciası. ortalama 80-90 km gibi bir hızla tepe noktasına doğru olağanın dışında hızlı ve daha geniş açıyla ki buda motorda yaptığım değişikliğin sonucudur ki buda motorun son halinin tepkilerini ii gözlemlemeden üstüne gitmeyin demek oluyor,gereğinden fazla dışarda kalmış oldum virajda. dönemeyeceğimi kesin karar verdiğimde yapabileceğim tek şey sert frendi ve bende yaptım arka kaymaya başladı motor iyice yatış açısına indi yatmamak için bu sefer freni bırakıp motoru kaldırdım ve o sırada tam tepe noktasındaydım kalkmanın ve boşalan frenin etkisiyle ivlenip ileri doğru atıldı motor ve direk kaldırıma o anda bile aceba kaldırıma çarpınca yinede motoru 2 tekre düşürmenin planları geçti kafamdan ve ona göre gidona asıla bildiğim kadar asıldım çarpma anında lakin beklentimden çok daha sert bir şekilde vurdum ve gerisi malum yapabileceğim birşey kalmamıştı yükselip çakıldım resmen tahmin olarak söylüyorum çarpma anındaki hızım 50-60 km civarıdır die düşünüyorum patlattım gerisi malum işte uçuş vsvs. çarpmanın etkisiyle ön cant parçalandı 3 tane yarım avuç büyüklüğünde parça koptu alaşım janttan kısacası ön dikme komple gitti neyse ALLAH bundan büyüğünü vermesin.
(biraz uzun oldu ama artık okuyana belki öngörü olarak ilerde yardımı dokunur)

herkese güvenli sürüşler

sevgili yüreği güzel kardeşim çok geçmiş olsun !sen daha iyilerini alırsın canın sağolsun...

büyük geçmiş olsun.

allah korumuş gerçekten de. inşallah en büyük kazan böyle olur. tabii kimsenin kaza yapmaması dileğimiz ama hayatta ne olacağını kestiremeyiz. inşallah sitedeki son kaza haberi olur. tekrar geçmiş olsun.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Herşey bir tecrübe kaza en acısı sen ucuz atlatmışsın, geçmiş olsun .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun arkadaşım.Sende bir şey yok ya buna şükür. Allah daha iyilerini kısmet eder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar