Kaza yaptım.... :-(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi türkiye burası her türlü insan var ve her türlü olay yaşanabiliyo. yavaş yavaş motorlara da alışıcak bazıları. ama bu zaman diliminde daha dikkatli olmak gerekiyo her türlü yaratığa karşı. korumasız motor kullanmamak gibi.

teror' Alıntı:
memo kardeşim çok geçmiş olsun daha yeni gördüm valla bu aralar işler yoğun giremiyorum siteye allahtan sende bişey yok baba ne oluyo yav geçen gün futureshock dün sen nazarmı deydi bize:rendeer:

sorma baba bu aralar var bişeyler yavaş yavaş dökülüyoz bakalım ama hayırlısı dikkat etmek lazım napalım
zaten motoru servisten alım hemen kurban kesicem

geçmiş olsun dostum sen ce koruma olarak neler gerekli olabilir ben yeniyim bu konuda bir de kalite olarak hangi markaları tavsiye edersin

tamercan887' Alıntı:
geçmiş olsun dostum sen ce koruma olarak neler gerekli olabilir ben yeniyim bu konuda bir de kalite olarak hangi markaları tavsiye edersin

ya işin doğrusu koruma olsunda ben ce fark etmez tenekede olsa inan o anda işe yarıyo bücceye göre davranıyoruz bu konuda doğal olarak ama mümkün mertebe iyisini almak lazım...biz gecen arkadaşla aldık dizlik markası scorpiioo idi fiyatıda çok uygun ve kaliteli düşünürsen bana ulaş yardımcı olurum zaten kask standart havalar sıcak malum mont genelde ağır geliyo giymeyen çok ama aynı dizlik gibi dirsekliklerde mevcut satılıyor.
ama en kötü ihtimal ne olursa olsun dizlik,kask, ve mont bunlar kesin olcak abicim yoksa sakat

çok geçmiş olsun,korumanın yararı işte.herkes önemsemiyo korumayı ama ihmal etmeyelim arkadaşlar...allah beterinden saklasın.biz daha yeni iyileşiyoruz valla.nedir bu kazalar anlamadım gitti...

Geçmiş olsun, korumasız kullananlar ders çıkartır inşallah bu yazından.

Vasuki' Alıntı:
Geçmiş olsun, korumasız kullananlar ders çıkartır inşallah bu yazından.

valla temennimiz bu ama ben hiç tahmin etmiyorum ders çıkaran olsun her sabah e 5 e çıkıyorum abi adamlar kask bile takmıyo yaf inşallah böle şeyleri dikkata alırlar

gecmıs olsun arkadasım zaten boyle seyler hızlıyken degıl yavasken oluyo ama ınsanın adı hızlıya cıkmıs bırkere ne yaparsın tekrer gecmıs olsun bende gecenlerde kaldıtıma takıldım motoru dusurdum

oziefe' Alıntı:
gecmıs olsun arkadasım zaten boyle seyler hızlıyken degıl yavasken oluyo ama ınsanın adı hızlıya cıkmıs bırkere ne yaparsın tekrer gecmıs olsun bende gecenlerde kaldıtıma takıldım motoru dusurdum

zaten usta şöför durunca kaza yaparmış yaff :p :p

Çok geçmiş olsun dostum.Valla çok üzüldüm arka arkaya kazalar yapıyoruz inşallah bu son olur.Tekrar geçmiş olsun :rendeer:

geçmiş olsun :p

canım sıkıldı bir hortlatıyım dedim başlığı

geçmiş olsun :p

canım sıkıldı bir hortlatıyım dedim başlığı

Yaf ne adamsın bende görünce şaşırdım hangi deli hotlattı dedim sen çıkınca pek şaşırmadım doğrusu :p:p

Neydi o günler amma yuvarlanmıştım yaww kaç sene olmuş :cherry::cherry::cherry:

Kardeşim çok geçmiş olsun :rendeer:

Saol kardeşim sanada geçmiş olsun bozuntuya vermiyelim bari :p:p

Son düzenleme:
Evet arkadaslar
her zaman oldugu gıbı dıkkatsız ve anlayıssız bır otomobıl sofuru
sayesınde kaza yaptım hemde hıcc suçum yokken....:pale:
olay nasıl oldu anlatayım......
halıcıoglundan mınıaturk ıstıkametıne sag serıtte standart 50-60km hızla gıderken
solumdakı otomobıl anıden benzın ıstasyonuna gırmek ıcın ıstasyona 30m kala
sol serıtten onume kırdı ve hazın sonnn...yerde 25m sürüklendım AMAA
cok sukur bırsey olmadı su ankı sağlığımı
full koruma motora bınısıme borcluyum....(ve burdan tekrar butun arkadaslara tekrarlıyorum korumasız motora bınmeyelım ve cok dıkkatlı olalım cunkı etrafımız trafık canavarı kaynıyor....
sadece yeboşum zarar gördü....:salut:
rapor tutuldu 8/8 karsı taraf kusurlu yarın raporu alıp servıse gıdeceğim
Allah kımsenın basına kaza bela vermesın.....:cat:

kuzen çok çok geçmiş olsun ????? .. noldu boyle yaaa .. gerçekten çok üzüldüm .. allahtan sana birsey olmamış.. malın ne onemi var .. yapılır .. tekrar geçmiş olsun :rendeer::rendeer:

puhaha ahaah aah aulen dedim noluyoruz yaaaaaaaaa............. ayıp ayıp :(

Son düzenleme:
kuzen çok çok geçmiş olsun ????? .. noldu boyle yaaa .. gerçekten çok üzüldüm .. allahtan sana birsey olmamış.. malın ne onemi var .. yapılır .. tekrar geçmiş olsun :rendeer::rendeer:

puhaha ahaah aah aulen dedim noluyoruz yaaaaaaaaa............. ayıp ayıp :(

bu ayuda tarihe bakmamış :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar