teror' Alıntı:memo kardeşim çok geçmiş olsun daha yeni gördüm valla bu aralar işler yoğun giremiyorum siteye allahtan sende bişey yok baba ne oluyo yav geçen gün futureshock dün sen nazarmı deydi bize:rendeer:
tamercan887' Alıntı:geçmiş olsun dostum sen ce koruma olarak neler gerekli olabilir ben yeniyim bu konuda bir de kalite olarak hangi markaları tavsiye edersin
Vasuki' Alıntı:Geçmiş olsun, korumasız kullananlar ders çıkartır inşallah bu yazından.
oziefe' Alıntı:gecmıs olsun arkadasım zaten boyle seyler hızlıyken degıl yavasken oluyo ama ınsanın adı hızlıya cıkmıs bırkere ne yaparsın tekrer gecmıs olsun bende gecenlerde kaldıtıma takıldım motoru dusurdum
Kardeşim çok geçmiş olsun :rendeer:
geçmiş olsun![]()
canım sıkıldı bir hortlatıyım dedim başlığı
Kardeşim çok geçmiş olsun :rendeer:
Evet arkadaslar
her zaman oldugu gıbı dıkkatsız ve anlayıssız bır otomobıl sofuru
sayesınde kaza yaptım hemde hıcc suçum yokken....ale:
olay nasıl oldu anlatayım......
halıcıoglundan mınıaturk ıstıkametıne sag serıtte standart 50-60km hızla gıderken
solumdakı otomobıl anıden benzın ıstasyonuna gırmek ıcın ıstasyona 30m kala
sol serıtten onume kırdı ve hazın sonnn...yerde 25m sürüklendım AMAA
cok sukur bırsey olmadı su ankı sağlığımı
full koruma motora bınısıme borcluyum....(ve burdan tekrar butun arkadaslara tekrarlıyorum korumasız motora bınmeyelım ve cok dıkkatlı olalım cunkı etrafımız trafık canavarı kaynıyor....
sadece yeboşum zarar gördü....:salut:
rapor tutuldu 8/8 karsı taraf kusurlu yarın raporu alıp servıse gıdeceğim
Allah kımsenın basına kaza bela vermesın.....:cat:
kuzen çok çok geçmiş olsun ????? .. noldu boyle yaaa .. gerçekten çok üzüldüm .. allahtan sana birsey olmamış.. malın ne onemi var .. yapılır .. tekrar geçmiş olsun :rendeer::rendeer:
puhaha ahaah aah aulen dedim noluyoruz yaaaaaaaaa............. ayıp ayıp![]()