Kaza Yaptım

geçmiş olsun inşallah ben yanılırım ama tutanağı polise tuttursaydın iyi olurdu güvenlikçilerin imzaladığı tutanağı almadın sanırım(almadıysan çöpe atmazlar inşallah ) ,o üniversitelerin işlerini yapan firmalar okul yönetimiyle ahbap çavuş zaten bence zor gözüküyor orayı hemen toplayıp inşallah olayı kapatmazlar

konuyla ilgili daha abes bir örnek vereyim yakın bir akrabam ege üniversitesinde taşeron firmayla tamirat işlerini yaparken iskeleden düştü 10 metreden hemde sakat kalıyordu az daha omuriliğe platin falan takıldı sigortasız çalışıyordu taşeron ve üniversite yönetiminden bir gram destek görmedi firmadan mahkeme uzlaşması ile alacağı parayı bile alamadı

Guvenlikciler fotoğrafladı olay yerini bakalim nolcak

Ege Üniversitesi'nde ne çok mt ci varmış. Ben de kendimi tek sanırdım..
Yapsak ya şöyle bir buluşma?

çok geçmiş olsun umarım ıyısındır. bişi sormak istiyorum ben 40 km ile giderken yere düştüğünde montun omuz koruması nasıl kırıldı acaba ? yani o öle kırılcak bır malzeme degıl esnek bır malzeme . merak ettımde. benim montlarımda know marka korumalar var ben gayet 2 ye katlıyorum ve hıc bır kırılma vs olmuyor.

Motosikleti
gts 300
40 km kampüs için yüksek hız. 30 km hız limiti var zaten

çok geçmiş olsun umarım ıyısındır. bişi sormak istiyorum ben 40 km ile giderken yere düştüğünde montun omuz koruması nasıl kırıldı acaba ? yani o öle kırılcak bır malzeme degıl esnek bır malzeme . merak ettımde. benim montlarımda know marka korumalar var ben gayet 2 ye katlıyorum ve hıc bır kırılma vs olmuyor.

Kırılmadıda koruma içine peçti biraz

geçmiş olsun kardeşim kimin nerede kaza yapacağı belli değil hepimiz motor aşığıyız o yüzden mıcırlı ve kumlu bir yola girerken mümkünse motoru durdur ve tehlikeli yolu geçene kadar orayı motorla yürüyerek geçiver RABBİM birdaha kaza bela vermesin inşallah.ALLAHA emanet ol.

Biz İzmir Mt sayfasında her gün çağırıyoruz buluşmalara, niye gelmiyonuz :mrgreen:

Gelin :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar