Kaza Yaptim

Abi Cok Gecmis Olsun Ya Bende Kilicbaligindan Ogrendim 10 Dakka Once ..
Bencede Su Alkollu Direksiyona Gecme Huyundan Artik Vazgecsen Iyi Olucak Abicim Sen Bize Lazimsin Daha Cenkis Abi Yaaaaaa

Bizim Teker Sayimiz Eksik Diye 4 Tekerler Takmiyo Bizi Arkadaslar O Yuzden Bazi Arkadaslarin Da Dedigi Gibi Bizlerin Ekstra Dikkat Ve Hassasiyet Gostermemiz Gerekiyo Gidecegimiz Yere Tek Parca Ulasbilmek Icin Malesef

Umarim Bu Bu Sene Aldigimiz Son Kaza Haberi Olur ..

cengiz abim yeni gördüm bende yazını çok geçmiş olsun, umarım bu ilk ve son kazan olur, biraz daha dikkat et abi aman deyim, yollar sakat:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun

dostlarım hepinize çok teşekkür ediyorum,dün karar aldım ev haricinde hiçbir yerde alkol almayacağım,bugün uydum kuralıma ve 24.00 a kadar klüpteydim 3 bardak çay,3 bardak limonlu soda ve buzlu arjantin bardağında sek su:queen: ama şimdi açtım buz gibi biramı sizlerle beraberim:rendeer:

geçmiş olsun abi. korktum başlığı yeni gördüm. gelen mala gelsin sana birşey olmasın. biraz daha dikkat et korkutma bizleri :rendeer:

çok geçmiş olsun.yaralanma olmadan atlatmanız güzel.yinede bir sağlık kontrolü gerekli bence.

Süper Moderatör (BBRR)
Mesajı ilk okuduğumda sanki karşı taraf alkollü gibi anlamışım.... Cengiz"in alkollü motor kullanıcağına demek ki pek inanmadımdan... şimdi daha dikkatli okuduğumda alkollü olanın cengiz olduğunu görüyorum ....

Alkollü araç kullanmak sadece kendinizi değil karşıdakinide tehlikeye atar...MT hiç bir şekilde alkollü araç kullanılmasına müsamağa etmez...Sevgili cengiz bu kazanın seni daha bilinçli bir binici yapmasını ummaktam başka elimden bişey gelmiyor....

bir musibet bin nasihatten iyidir örneği ,eniyisinden cana zarar gelmeden gerçekleşmiş .dilerim en sonuncusu olur .sanki dakik bir ulusuz herkez saliselerle işlerini kurguluyormuşcasına koşturuyor kırmızı sönmeden depara kalkıp yetişecekler.Neyse arkadaşım ehliyete üzüldüm ama koruma güvenliğini yaşamışsin(bi kadehte (Evde ) benim içiin iç ...İncirmi?::sefereee

vallahi geçmiş olsun diyecegimde 104 promil alkollu cıkman pek hayra alamet değil...Bilerek lades demişin ama olsun, güzel ve açık havalar büyük fırtınalar sonrası gelir bu son olur insallah...
Tekrar geçmiş olsun...

çok geçmiş olsun .bu koruma olayını da cıscıbıl binip bi de eline koluna koluna poşet takan maceracılara anlatabilsek ne iyi olurdu:) ::sluu::

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Çok geçmiş olsun Motor kardeş.İnşallah başka kaza yaşamazsın,yaşamayız,yaşamazlar...:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar