Kaza yaptım.

Allah beterinden saklasın çok geçmiş olsun. Hep söylüyorum biz motora binenler bol bol sadaka vermeliyiz . Mal yerine gelir cana bir şey olmasın

Benim Transporter da bu tarz bir kaza geçirdi. aracı satıcaktım zaten 22.000 tl ye kazada sigorta firması perte çıkardı 32.000 tl para ödedi.

geçmiş olsun sigorta değerini vermezse karşı taraftan şikayetçi ol zaten kusurlu mahkemeye başvur zararının hepsini sigorta şirketinin karşılamadığını 3-5 ay artık neyse motorsuz kaldığını belirt mutlaka bişey çıkar er yada geç .

Bilader Önce Şikayetcı Ol Karsı taraftan. Yaşıyorum ALLAHA ŞÜKÜR diyip sakın şikayetcı olmama qibi bi salaklık yapma. Ben Şikayetcı olmadım tüm bok iş basıma kaldı.

geçmiş olsun 2008 yılında bende reno trafik ile kafa kafaya çarpışmıştım hızım 40 falandı genede ön takımda 885 liralık hasar oldu..700 lirasını sigorta verdi..2 ay sonra..Ön jantı eksper vermemişti bende baktım ön jantta bişey yok değiştirmedim..Axa sigorta idi.

Geçmiş olsun. Bildiğim kadarıyla bu günkü piyasa değeri üzerinden ücretlendirme yapılması lazım. Yıllar önce bizim araba çalındığında öyle yapılmıştı.

geçmiş olsun ben senin yerinde olsam inşallah olmamda, eğer olsam sigortadan alacağım parayı değil minibüscüden alacağım parayı düşünür onu kovalardım. terse girip insan öldürmeye teşebbüs ediyorsan bedelini ödersin. bu böyledir, boşver sen cbr125,e ne fiyat verirler hesabını. karşı tarafdan alabileceğin rr parasının peşine düş bence. düş,ki ders olsun canı yansın pezemein.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
çok geçmiş olsun dostum, o minibüsçü armutun peşini bırakma. kafalarına dank edene kadar böyle.

Kaza yaptım. Motor perte çıktı.

Sağolun hepinizden Allah razı olsun.
Motor perte çıktı kesin olarak, bugün aradılar sigorta şirketinden.
Motorun bedelini 7500 TL olarak belirlemişler. 5000 TL'sini sigorta şirketi, 2500 TL'sini de sovtaj karşılayacakmış.
Tabi sovtajı duymamıştık şimdiye kadar
öğrendik ki Sovtaj, sigortacılıkta hasara uğrayan kıymetlerin satılarak sigorta şirketinin giderlerinin azaltılması. imiş.
sovtajla irtibata geçip satışı gerçekleştiricez, sigortaya da dilekçe yazıp bekliycez bakalım..

geçmiş olsun kardeş, sana birşey olmamış neyse ki

Bana kalırsa perte çıkartıyorlarsa çıkart derim. Çünkü 1k tl az bile verse sigorta, ikinci elde tramer kaydı olan bi motoru satmak için ederinden en az o kadar aşağı tutman gerekir fiyatını. Ki o şekilde bile satabileceğin şüpheli olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar