Kaza yaptım.

Alibeyköy-Küçükköy istikametinde ilerlerken ters yönden giren servis minibüsüyle kafa kafaya çarpıştık.Çok şükür bende bişey yok sadece sol dizime darbe aldım. Kaza tutanakları tutuldu.Bütün kusur karşı tarafta.Motoru karşı tarafın sigortası axa sigortayla anlaşmalı G.O.Paşa honda servise bıraktık, 2 gün sonra aradılar eksper gelmiş ve motorda 3.500 tl hasar cıkarmışlar. disk, jant, direksyon ve amortisorler yamulmus, grenaj parçaları falan. servis, motorun perte cıkabileceğini söyledi. Tramer sonucunu beklememiz gerekiyor, 1 haftaya çıkar haber veririz dediler. Sormak istediğim şu.Eğer motor pert oldu derlerse motorun değerini neye göre belirleyecekler.Ödemeyi ne kadar zamanda yaparlar ?

CBR125
u43zh.jpg
[/url][/IMG]

u471b.jpg
[/url][/IMG]

Hocam büyük geçmiş olsun diyip kenara çekiliyorum o konu hakkında bi bilgi sahibi değilim :(

çok çok geçmiş olsun o konu hakkında bilgileri birileri illaki çıkıp bilgilendirecektir,Allah beterinden saklasın...

Sigorta sirketleri yamyamdir, sen kendin zarar edecegin sekilde yapacaklari odemeye kesinlikle itiraz et

Geçmiş olsun. Eskiden aracın değeri yıl başına %10 düşerdi. Kasko bedeli de ona göre belirlenirdi. Yakın zamanda yasada değişiklik yapıldı ve aracın rayiç bedeli üzerinden ödeme yapılıyor. Eğer perte çıkarsa kaybınız olmayacaktır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.

Sağolun Allah razı olsun. Allah kimsenin başına vermesin..
Ben servisteki arkadaşla muhabbet ettim pert olması bizim zararımızaymış yanı değerini vermezler diye konuştu.

büyük geçmiş olsun hocam, umarım pert fiyatını çok öldürmezler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar