Kaza yaptım :(

qld

Selamlar

Sabah 6.30 gibi Mondial 125 MH Drift ile Denizli'den Muğla istikametine giderken, KALE ilçesinde gözlerim karardı, her taraf karardı :sunny: kendimi kaybettim, kendimde değildim yani. Artçımda vardı, önümde araba olduğunu uyardı, fakat ben kendime geldiğimde, arabayı farkettiğimde çok geçti ::uzgunum: arkadaşımın uyarmasıyla her ne kadar direksiyonu kırarak çarpmamaya çalışsamda ford connect marka arabanın sol arka sinyalinin olduğu kısımdan arabaya çarptım. Fakat arabayı çarpmadan önce farkettiğimde, araba ya duruyordu yada çok yavaş ilerliyordu.

Her neyse, bende korumalıklar falan vardı. Kask eldiven dizlik mont vs. Arkadaşımda sadece kask vardı, birde polar vs.

Arkadaşta ufak tefek sıyrıklar haricinde hiç bir şey yok.

Benim sağ ayağımda kaval kemiği kırılmış, ameliyat oldum platin takıldı, uzun bi süre evde yatış var ::uzgunum: Sağ elimde serçe parmak çıkmış o düzeltildi. Sol elimde de bilek kırılmış, serçe ve baş parmakta kırık.

Maddi olarak, montun sağ kol da yırtıklar var, sağ dizlik tamamen parçalanmış. Kaskın vizörü kırılmış, başka birşey yok sadece çizikler var. Motorda ise ön kısım komple değişecek galiba. İki tekerde dönmüyormuş. ben motoru henüz göremedim.

Şimdi bunları geçelim, ben ucuz atlattım korumalar olmasa herşey çok farklı olabilir, mesela
dizlik olmasa; dizim parçalanabilirdi.
kaskım olmasa; allah korusun çok kötü olurdum :(
mont olmasa; kaburgalarda vs. kırık , vücudumda yüzülmeler olabilirdi.
eldiven olmasa; ellerimde yüzülmeler, kırıklar vs. olabilirdi.

Demem o ki, bakkala dahi gitseniz 100 metre dahi gitseniiiiiz altınızdaki motor scooter bile olsa, full korumalı kullanın motoru.

Suç %100 bende galiba, raporu okuyamadım. Araç sahibi iyi çıktı şikayetçi olmadı. Ve bol bol şükrediyorum artçıya birşey olmadığı için :(

Büyük geçmiş olsun , hatanızı kabul etmeniz ise çok olumlu bir davranış.

Geçmiş olsun. Allah beterinden esirgesin. Maalesef ki çoğu arkadaşımız başlarına bir şey gelmeden ekipman kullanmanın önemini anlamıyor. Bu olay da kendinize dersler çıkartmanız takdir edilecek bir gelişme. Bu vakitten itibaren daha dikkali olacağınızı umut ediyorum. Tekrar geçmiş olsun...

Çok büyük geçmiş olsun Allah korumuş tahlil felan yaptırdınmı neden böyle olmuş acaba gözlerin kararması felan ?

qld

Büyük geçmiş olsun , hatanızı kabul etmeniz ise çok olumlu bir davranış.

teşekkür ederim , en kısa zamanda iyileşip işime dönmem gerek :)

Geçmiş olsun. Allah beterinden esirgesin. Maalesef ki çoğu arkadaşımız başlarına bir şey gelmeden ekipman kullanmanın önemini anlamıyor. Bu olay da kendinize dersler çıkartmanız takdir edilecek bir gelişme. Bu vakitten itibaren daha dikkali olacağınızı umut ediyorum. Tekrar geçmiş olsun...

Bende maddi nedenlerden dolayı sadece 15 tl lik kask ile dolaşıyodum :( ama bi firma buldum ve elden taksit ile önce kaskımı aldım, sonra montumu, sonra eldiven dizlik balaklava falan.

Her zaman kullanıyodum korumaları.. Her neyse çok şükür daha kötüsü olmadı ucuz atlattım biliyorum :(

Çok büyük geçmiş olsun Allah korumuş tahlil felan yaptırdınmı neden böyle olmuş acaba gözlerin kararması felan ?

kulağımdan ameliyat olmuştum, bununla ilgili olabilir. Ayağım iyileşsin ilk işim check up yaptırıcam.

Motosikleti
Cbr 650F
büyük geçmiş olsun kötü kaza yapmışsın :(

çok geçmiş olsun arkadaşım. Üzüldüm valla. Biran için senin yerine kendimi koydum. Çok çok geçmiş olsun.

Çok çok çok geçmiş Allah beterinden korusun.Gerçekten üzüldüm Allah hepimizi kazadan beladan korusun...

geçmiş olsun bunları okuyup araştırıp bilerek almıştım motorumu arabaya binerim neden takıyosun derler, korumalar üzerindeyken robokop gibi olursun ama geride biraktıkların ve daha bir çogunun çanını acıtır...
Tanımadan okuyunca üzüyosa bizi bir yakınımız alınca bu haberleri :(

Çok geççmiş olsun,en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle ama bu kadar ekipmana rağmen yinede bunların olması herzaman ki gibi; kaza haberlerini okuduktan sonra beni kısa sürede olsa soğutuyor motordan :(

geçmiş olsun. gözüm karardı diyorsun bir düşün bakalım motor abinemden önce ne yaptın, ne yedin belki dediğin gibi kulak belki tansiyon. tez sağlığına kavuşursun umarım.

qld

büyük geçmiş olsun kötü kaza yapmışsın :(

teşekkür ederim, inşallah bir daha yaşamam , kimse yaşamasın da :)

çok geçmiş olsun arkadaşım. Üzüldüm valla. Biran için senin yerine kendimi koydum. Çok çok geçmiş olsun.

teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun.

teşekkür ederim

Büyük geçmiş olsun.. Allah beterinden esirgesin..

teşekkür ederim

Çok çok çok geçmiş Allah beterinden korusun.Gerçekten üzüldüm Allah hepimizi kazadan beladan korusun...

teşekkür ederim

geçmiş olsun bunları okuyup araştırıp bilerek almıştım motorumu arabaya binerim neden takıyosun derler, korumalar üzerindeyken robokop gibi olursun ama geride biraktıkların ve daha bir çogunun çanını acıtır...
Tanımadan okuyunca üzüyosa bizi bir yakınımız alınca bu haberleri :(

abim kaza yapmıştı önümde, zor tuttum kendimi ağlamamak için, şükür birşey olmadı :) teşekkürler bu arada.

Çok geççmiş olsun,en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle ama bu kadar ekipmana rağmen yinede bunların olması herzaman ki gibi; kaza haberlerini okuduktan sonra beni kısa sürede olsa soğutuyor motordan :(

bi kaza yaptık diye motordan vazgeçilir mi? :) iyileşince tam gaz devam :p

geçmiş olsun. gözüm karardı diyorsun bir düşün bakalım motor abinemden önce ne yaptın, ne yedin belki dediğin gibi kulak belki tansiyon. tez sağlığına kavuşursun umarım.

teşekkür ederim, yola çıkmadan önce birşey yememiştim, ki sabahları hiç bi zaman kahvaltı etmem ki :S büyük ihtimalle kulağımdan dolayı, yada tansiyon vs. iyileşeyimde doktora gidip tüm değerleri vs. kontrol ettiricem.

Gecmis olsun...
Heralde koruma olarak sadece full korumali pantolonunuz ve cizmeniz yoktu... Olsaydi bu kazadan o kaval kemiginiz kirilmadan kurtula bilir miydi, yoksa kazanin olus seklinden kacinilmaz olarak genede kirilir miydi...?

geçmiş olsun kardeşim, maalesef başımıza bu tür olaylar yaşayacağımızı bilsekte; yolum kısa, şimdi giysem çıkarması terletmesi zorlaması vs gibi hayati ekipmanları takmıyoruz. :((

qld

Gecmis olsun...
Heralde koruma olarak sadece full korumali pantolonunuz ve cizmeniz yoktu... Olsaydi bu kazadan o kaval kemiginiz kirilmadan kurtula bilir miydi, yoksa kazanin olus seklinden kacinilmaz olarak genede kirilir miydi...?

kırılırdı diyebilirim, tam hatırlamıyorum, galiba ayağım motorun altında kaldı. eğer böyle olmasaydı kırılmazdı. çünkü sert düşmedim. motorla beraber yan yattım ve sürüklendim olay bundan ibaret :(

Büyük geçmiş olsun

çok teşekkürler.

geçmiş olsun kardeşim, maalesef başımıza bu tür olaylar yaşayacağımızı bilsekte; yolum kısa, şimdi giysem çıkarması terletmesi zorlaması vs gibi hayati ekipmanları takmıyoruz. :((

eksik olan tüm korumalarıda alıpta devam edicem artık :) teşekkür ederim

geçmiş olsun....

teşekkürler

drifti çok ovuyorlar nazar degmıs :) saka bı yana gecmıs olsun kardesım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar