Kaza Yaptım

75 tl fiyatı +%18 koyarsın ki bu benim tamircinin % sidir bu işletmeden işletmeye değişir. ortalama bu aradadır.

c90

Allah seni bize bağışlamış daha ne olsun::gazla::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bana servisçinin yolu gözüktü anlaşılan.. Neyse bakalım :salut:

Resim isterük :cherry:

Resim verdim ya? :mrgreen: tekrar vereyim :wiinkk:

http://imageshack.us/photo/my-images/222/20120909194008.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/824/20120909193705.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/607/20120909193207.jpg/

O kırık cama ben harbi harbi kafa attım.Yani kafamla kırdım o camı ve bişi olmadı :mrgreen:

Ehliyet almadan trafiğe mi çıktınız ?

Hayır,depomda bekleyen motoru depomda sürerken oldu yani trafik dışında ve evet şu an ehliyetsizim ehliyet almayı bekliyorum. :wiinkk:

Far kırılmışken YBR farı taktırın bari, kendi farı uyduruk.

İyiki çin malı kullanıyorsun :) Ktm filan olsa motosiklet parası kadar masraf çıkardı. Geçmiş olsun. Ehliyet almadan trafiğe çıkma. Çarptığın bir duvar değil canlı olabilirdi ve kasten adam öldürmeye yönelik ceza alabilirdin.

İyiki çin malı kullanıyorsun :) Ktm filan olsa motosiklet parası kadar masraf çıkardı. Geçmiş olsun. Ehliyet almadan trafiğe çıkma. Çarptığın bir duvar değil canlı olabilirdi ve kasten adam öldürmeye yönelik ceza alabilirdin.

Afedersin ama obaaaa diyorum sende bugün altımdan fırlayan motor gibisin ,canlı olabilirdi,ezebilirdin falan felaket tellalı gibisin aynı! :mrgreen: Ben bugun duvara çarptım yüreğim azıma geldi heleki bir canlıya çarpsam oracıkta inme iner bana :sunny:

Çinlimi seviyorum,hıh :queen:

geçmiş olsun. yeni binenler çoğu zaman bu şekilde kaza yapıyor.elin gazda takılı kalması. bazende aynı anda hem gaz hem ön fren hem gidonu çevirerek düşüyorlar. tavsiye daha fazla para biriktirin lazım olacak gibi gözüküyor.. (inş. gerekmez)

geçmiş olsun. yeni binenler çoğu zaman bu şekilde kaza yapıyor.elin gazda takılı kalması. bazende aynı anda hem gaz hem ön fren hem gidonu çevirerek düşüyorlar. tavsiye daha fazla para biriktirin lazım olacak gibi gözüküyor.. (inş. gerekmez)

Bir daha kaza yapmak istemiyorum çok büyük bir korku bu :pale:
O an lanet olsun motor aldıgım güne dedim :sunny:

heyt bee 33 msj..

Şu an 20 kullanıcı var. (9 üye ve 11 konuk)

maşallah

Geçmiş olsun sizde bişi yoksa gerisi önemli değil ama insan motoruna üzülmüyo değil

Benim motor garaja ilk geldiği gece bu kazanın bire birini bende yapmıştım, hasar olmamıştı ama yinede iğrenç bi his =) geçmiş olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
istersen ben halledebilirim cüzzi bir işçilik ücretiyle yarında zaten servisin kontratını yapıyoruz ikitellide.. en azından motorcu adı altında olupta bu mesleği sırf para gözüyle görenlerle muhattap olmazsın.. düşünürsen bana özelden ulaşabilirsin, çok geçmiş olsun :pale:

heyt bee 33 msj..

Şu an 20 kullanıcı var. (9 üye ve 11 konuk)

maşallah

Olsun o kadar :p

Geçmiş olsun sizde bişi yoksa gerisi önemli değil ama insan motoruna üzülmüyo değil

Teşekkürler,aynen öyle kahroldum o motoru yerde öyle görünce :salut:

Benim motor garaja ilk geldiği gece bu kazanın bire birini bende yapmıştım, hasar olmamıştı ama yinede iğrenç bi his =) geçmiş olsun.

Teşekkürler.Siz gene ucuz atlatmışsınız ben nasıl becerdim ise maf oldu motor haha :mrgreen:

istersen ben halledebilirim cüzzi bir işçilik ücretiyle yarında zaten servisin kontratını yapıyoruz ikitellide.. en azından motorcu adı altında olupta bu mesleği sırf para gözüyle görenlerle muhattap olmazsın.. düşünürsen bana özelden ulaşabilirsin, çok geçmiş olsun :pale:

Her an düşünebilirim :cat: teşekkürler ! :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar