Kaza Yaptım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kaza yaptım. Motosikletim ile site marketinde geliyordum hızım 50 di önüme birden kedi fırladı freni sıkmamla sürüklendim baya, sol kolum yara oldu ondan başka önemli bişi yok motor pert oldu tabi çinliydi zaten. Yara ile ilgili bişi sorucam bi abla gördü onun kedisiymiş tertürdiyot sürdü buz tuttu eve geldim merhem sürdüm sormak istediğim yaranın enfeksiyon kapmasından korkuyorum merhemden sonra yara parlamaya başladı yağlandı gibi bişi oldu merhemde azalıyo yarada birdaha merhem süreyim mi ne yapayım çok korkuyorumda hastaneye gidemiyorum

tertürdiyot sürülmesi cok zararlı acık yara ordaki dokuları öldürür bence hemen bi hastaneye gidin.

neyden korkuyorsun kolun enfeksiyon kapsa dahamı iyi cahillik yapama kardeşim git bir doktara göster önce sağlık :jocolor:

sağlık ocağındada batikon sürüyorlar! Üstünü kapatıyorlar ve sana bir kaç krem ve antibiyotik veriyorlar iltihaplanmaması için!

Geçmiş olsun sende bişi olmasın boş ver! Motorun yenisi var parçası var senin yok!

ilk konunun kaza ile ilgili olması büyük şanssızlık. geçmiş olsun.

gecmis olsun hastane git o kadar endiseleniyosan ama motordan dustum deme bisikletten falan dustum de sorun cikmasin

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
geçmiş olsun ama site içinde 50 km ile gitmekteki amaç?

dostum önce gecmiş olsun dogrudur gıt doktora gorun ufak şeyler buyuk sorunlara sebep oluyor. motoruna gelınce yerine gelir motor cok bu dunyada ama senden başka yok kendi kimetini bil hastaneye git. gecmiş olsun.

biryerinde yarılma yoksa korkma bişey olm az. küçükken azmı düşüp kanatıyoduk sağımızı solumuzu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eczaneye gittim baya bişiler verdı yarayı temizledim sardım durumum iyi ilginiz için tşkler. Motor mondial 100 mfh. motor benzin kaçırıyo vitesi yamuldu yürür durumda değil ne olacak peki şimdi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar