Kaza yaptim

biraz klişe olacak ama beterin beteri var demişler...daha kötüsüde olabilirdi...bunada şükür...sana bir şey olmasın yeterki...
ama gıcır gıcır motorada acıdım valla...
büyük geçmiş olsun...

Geçmiş olsun bugün benim önüme de bu tür bir kamyon kırdı bereket hızım yoktu da patlamadım kurtarabildim hemen önünde yan ayaklığa koyup ana bacı sövdüm,gözüm kararmıştı,aynı dediğin gibi kapıya vurdum bir kaç kez elim incindi kitledi kapıyı açıp indiremedim,pompadan elemanlar gelip uzaklaştırdı yatıştırdı beni,sonra kamyoncu indi benden daha çok korkmuştu babam yaşlarındaydı,olayın şokunu atlattıktan sonra sinirim az da olsa geçmişti adam nefesim kadar yakında çok gidip geldim elimdeki kaskı kafasında kırmamak için,sonra sicilimi düşündüm,ailemi,sevgilimi falan nasıl kendimi tuttum bende bilmiyorum ilk kaza anı kapıyı açabilseydim şu anda karakolda olurdum,
Hiçbir canın özrü olmaz,sabır diliyorum.

Bugun 70 ile giderken kamyon kaldirimdan cikarak yolu kapadi baltim
Durmak icin cok gec attim kendimi ..

Motorda olusan hasar

Ya gidon yamuldu tamamen vites kirildi on cam dimiz aynalari eksoz ve yanlardaki parcalar ezildi hepsi degisecek ... Ortalama kac gun kac paraya mal olur yardim edin

CBR 125 R yeni kasa 600 km de motor
Çok geçmiş olsun. İnşallah tekrarlanmaz

büyük geçmiş olsun, yalnız sadaka olayı önemli gerçekten. her zaman için cana geleceğine mala gelsin, tek kazan bu olur umarım...

Yesekkur ederim arkadaslar ... Sadaka olayini halledicem en yakin zamanda ...

HONDA yedek parca konusunda gayet iyiydindiye duymustum ama ?

Geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.En kısa zamanda motorunda hallolur umarım

Motor elbet düzelir ama asla 0 ayarında tutturamazlar Gecmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar