Kaza yaptım yardım lütfen!

Bostancı köprüsüne gelmeden önce edirne istikametinde sol şeritte seyir halindeyken aynasına bile bakmayan en sağdan en sola atlayan plakasız yamaha mt-07 benim önüme geçince arkadan çarpmış bulundum ve kayarak düştüm. Öndeki mt ise sekti ve dengesini buldu ve arkasına bile bakmadan basarak kaçmıştır. Arkadan hasarlı yamaha mt-07 races blue yani jantları mor gerisi siyah, siyah montlu ve siyah kasklı, ve plakasız bir motosiklet görürseniz veya tanıyorsanız bana acil facebook'tan mesaj atın arkadaşlar ve bunu bildiğiniz motosiklet sitelerinde paylaşırsanız yardımcı olmuş olursunuz. Teşekkürler Onur Kan

Facebook: https://www.facebook.com/onur.kan.71

İletişim: 05314340079

Motosikletimin Kaza Sonrası Fotoğrafı:
11110229_10204562396285943_7067112975386269643_n.jpg

Geçmiş olsun hocam.. Sende birşey var mı ?

Konuyu MT-07 sayfasında paylaştım hocam.. Umarım yardımcı olacak arkadaşlar çıkar..

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Mt 07lerin aynası hakikaten kör, arkamdan gelen kimseyi özellikle bakmazsam görmüyorum

Kazanin farkinda değilse belki sizi bulur ama kazanin farkinda olup kacip gittiyse o kisiyi bulmaniz cok zor cok gecmis olsun moraller sıfırdir simdi bi arkadaşınızı çağırın birlikte gidin yalniz donmeyin o motorla tabii hala çalışıyorsa

geçmiş olsun kazanın farkında olmaması imkansız. yardıma ihtiyacın vs varsa geleyim o şekilde binme motora 0531-774-42-18

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun,umarım sende bir sorun yoktur.

Çok sağ ol arkadaşım çok şükür evime gidebildim motoru da servise verdim 1.500 TL'lik hasarı çıktı.

çok geçmiş olsun hocam. böyle ş....lerde var. motorcuyuz diye gezinirler birde. eğer ciddi fark ettiği halde durmadıysa birgün durdurmasını bilirler

Super Moderator
1 Kapı açılması 2 Başka bir motorun üzerime çıkması beni her zaman tedirgin etmiştir. Çok geçmiş olsun, başınızın gözünüzün sadakası olsun, siz yine de kalbinizi bozmayın, bela okumayın, varsin insaniyet sizde kalsın, sağlığınıza bir zarar gelmediyse para kazanılır. Olmuş ile ölmüşe çağre yok. O yüzden şükredin. Kendinizi parçalasanız bulamazsınız, üzüldüğünüz sinirlendiğiniz ile kalırsınız. Gerek yok. Tekrar geçmiş olsun.

Fark etmemek mi, adam arkadan hasarlı mt-07 soruyor. Motosiklet bu tır değil. Arkadan hasar alacak şiddetle oluşan çarpışmayı fark etmemiş olabilir mi? Hayır, olamaz.

Geçmiş olsun dostum.

Motosikleti
Tracer 7
Geçmiş olsun...mt07 ayna problemi var maalesef...trafikde aynalarla oynaya oynaya helak oluyorum.tahminim burda çok büyük bir hata yaparak en soldan en sağa geçiş var ama aynı zamanda arkadaşın ayna problemi yüzünden görmeyip çarptığını düşünüyorum...bu sabah işe giderken en sağ seritten sakince orta seride gecerken arabanın üzerine cıkıyordum az kalsın...
mt07 li arkadaşın çarpıp kaçması ise tam bir utanmazlık.motorcu motorcuya böyle yaparsa...

Motosikleti
BWS 100
Adam farketmemis olabilir diyor,
Abi yapma gozunu seveyim, tir mi kullaniyoruz, 180 kg lik motosiklet, tikilatsan hissedersin.
Gecmis olsun. Bu mt ler cok fena cogaldi, cok iyi mosoiklet tam bir f/p makina. Tabi boyle olunca ipini koparanlarda almaya basladi.

gelmiş geçmiş olsun sizde bişey olmaması en önemli hadise. polis çağırıp üzerinize kıran aracın kaçtığını tutanak tuttursanız iyi olurdu.

Motosikleti
Dominar 250
Geçmiş olsun
umarım forumdan tanıyan biri vardır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar