kaza yaptım ve motoru sattım=(

arkadaşlar geçen arkadaşın honda motoru ile kinetick (yanlış yazdıysam kusura bakmayın :D) 2 kişi gidiyorum fren yok toprak yol acayip eğimli bi çukur 50 ile bi girdim motor havalandı o arada toplayım derken yandaki toprak yığınınada bi vurdum motor havada takla atıyodu en son gördüüm biz sürükleniyoduk arkadaki arkadaşım önüme uçmuş neyseki onda bişi yok bende sağ kolum sıyrıklarla dolu belim öyle sağ bacağım ağrıyor bidesağ kalca kemiğimde et ezilmiş orda o kötü yaaa:pale: bende sinirlendim bugün pejomu sattım 300 ytl ye gitti.

öncelikle geçmiş olsun dostum... motorda ikinci hata şansız olmaz genelde ltfen daha dikkat !!!

çok geçmiş olsun.ucuz yırtmışın.motoru sattın ama motor tutkudur alırsın tekrar bişi.bi dahakine çok daha dikkatli ol...

geçmiş olsun arkadaşım. kendi motorunu niye sattığını anlayamadım?

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
geçmiş olsun aslanım gitmiş güzelim pejo :)

ufak lastik olduğu için kayma riski genelde çok tek sıkıntı bu oluyor , birde çukurlarda dikkatli olmak lazım ...

geçmiş olsun dostum sana ayrı kinetic'e ayrı üzüldüm :)

şaka bir yana Allah başka kaza bela vermesin.

Kask-Eldiven-Ceket kısacası ''korumalık'' kullanırsan motosikletten, kendi motorunu satacak kadar korkmazsın.
Geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun.

Moderatör
Kaza yapıp, kaza yaptığın motoru satmışsın gibi anlaşılıyor başlık. Neyse geçmiş olsun, ALLAH beterinden saklasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar