Kaza yaptım tavsiyeler

geçen hafta gece 1- 1.30 da kaza yaptım beşiktaşta herkesin girdiği ters bi yol vardı , kafa kafaya çarpıştık adam görmedi beni , sol bileğimdeki skafoid kemiğini kırdım ,onun dışında iyiyim ,tutanak tuttuk ben hatalıyım rapora göre allahtan ikimizde yavaştık , motosikletin koruma demiri adamın tamponu parçaladı araba Reno symbol kağıt gibi araba benim motor sağlam sadece bi kaç parça kırık onun dışında iyi ama sigortadan yaptırıcaz iki tarafta , ben motoru yaptırırken sigortadan nasıl para alıcam yada nasıl işiyor motor aile şirketi üstüne , kaskosu sigortası herşeyi var fotoğraflarınıda koyucam , kim duke 250 2017 model şimdiden teşekkürler

sigortanı ara ve kaza ödemesi hakkında bilgilendirmen olmadan ödeme yapmamaları hakkında teminat ver. Adamla iletişim kur kendin buldugun servise götür senin sigortandan daha fazla para cikmamasi ve adamin hasarli olan yani senin kazanla alakalı olmayan hasarlari odemesini engelle. Mebla yuksek cikarsa uzulursun. Geçmiş olsun

Anlaşmalı servise motorunu bırak, kaza evraklarını da servise teslim et. Oradaki servis yetkilisi seni yönlendirir. Geçmiş olsun. Senin hasarın kaskondan , karşı tarafın hasarı da senin trafik sigortasından ödenecek. Para alışverişi servisler ve sigorta şirketleri arasında olacak.

Geçmiş olsun, klişe ama cana geleceğine mala gelsin. Motosikletten soğutmasın bu olay seni, hergün yüzlerce binlerce kaza oluyor. Geçmiş olsun.

Öncelikle geçmiş olsun. Ters yönden girip çarptığın için sen suçlusun, senin sigorta şirketin karşı tarafın hasarını karşılar ama senin hasarını (kaskon yoksa) kendin karşılamak durumundasın.

Olayın tıbbi yönüne değinecek olursam;umarım ameliyat demezler de alçı ile kurtulursun.Yeni bir huy çıkarmışlar eskiden alçı ile halledilen her kırığa ameliyat diyorlar.Kardeşim hastaneye yatmak,ameliyatı beklemek vakit alan stresli işler.Benim dirsek kırılınca ameliyat demişlerdi "hadi güle güle"demiştim.

Olayın tıbbi yönüne değinecek olursam;umarım ameliyat demezler de alçı ile kurtulursun.Yeni bir huy çıkarmışlar eskiden alçı ile halledilen her kırığa ameliyat diyorlar.Kardeşim hastaneye yatmak,ameliyatı beklemek vakit alan stresli işler.Benim dirsek kırılınca ameliyat demişlerdi "hadi güle güle"demiştim.

evet, kafamdaki tek sorun işin sağlık boyutu , üniversite öğrencisiyim ve finallerime giremiyicem bana daha ameliyat demediler ama kaynamazsa mecbur ameliyat olucam , çok zor kaynayan bir kemik miş , motosiklette bidaha binebilirmiyim bilmiyorum cidden korkutucu olddu benim için daha ciddi sonuçları olabilirdi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar