Kaza yaptım suçlu çıkarmıyım

ben sol şeritte giderken aniden fren yapmam gerekti fren yaptım arkamdaki panik fren yapıp motoru kaydırdı motoru benim motoruma dahi çarpmadı ben fren yaptığım için benden şikayetçi olmuş çocukta 1 kırık vardı yanlış değilsem

ben sol şeritte giderken aniden fren yapmam gerekti fren yaptım arkamdaki panik fren yapıp motoru kaydırdı motoru benim motoruma dahi çarpmadı ben fren yaptığım için benden şikayetçi olmuş çocukta 1 kırık vardı yanlış değilsem
Panik fren yapmıycak veya yapsa da güvenli şekilde durabileceği bir mesafede olması gerekliydi ondan dolayı herhangi bir sıkıntı olmaz.

Motosikleti
BMW 1300 GS ADV
Fren yaptığı için sizden nasıl şikayetçi olabilir? Önünüze çocuk atladı, önünüzdeki kamyondan eşya düştü yola ve kaçacak yer yok, önünde giden aracın şoförü kalp krizi geçirdi ve o acı ile frene asıldı ya da acil bir durum oldu ve panik frenleme yaptınız.

Arkadan seyreden de gerekli takip mesafesini bırakacak. Yani onun önünde kimse fren yapmayacak mı?

Motosikleti
D400
olay sadece takip mesafesi değil.

Burada durma sebebine bakılacak ve durdugun yerin "durmaya uygun mu" olduğu incelenecek.

%90 birşey cıkmaz

Motosikleti
(planlanan) TVS Jupiter 125
motoru benim motoruma dahi çarpmadı ben fren yaptığım için benden şikayetçi olmuş
Çarpışmadığınıza göre kazada taraf değilsiniz.

Tam olarak neye dayanarak şikayetçi olduğunu belirtseydiniz iyiydi ancak anlattıklarınıza göre suçlu çıkmanız pek olası değil.

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Milletteki bu özgüvene bitiyorum ya.
Takip mesafesi koymuyor, fren yapmayı bilmiyor, büyük olasılıkla ekipman da yok. Kaza yapıp bir de millete salça oluyor 🤦‍♂️

Motosikleti
Jupiter 125
Tam bir angutmuş, iyi olmuş valla. takip mesafesine uysaymış. kendi salaklığı. senin suçun yok zaten. ancak sol şeritten gitmen kafamda soru işaretleri yarattı neden ikinizde sol şeritten gidiyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar