Kaza Yaptim(resimler) , Hastanelik oldum! Uzun bir aradan sonra Tekrar döndüm

büyük geçmiş olsun..
böyle bir kazadan sonra tekrar sağlığına kavuşman çok sevindirici..
bize de ders çıkarmak kalıyor..

benzer durumun en hafifi

geçmiş olsun arkadasım, :rendeer:

tekrar geri dönmen gerçek bir motor aşkına sahip ve korkusuz birisi olduğunu ispatlıyor, bende bu ocak ayında ehliyet ve motosiklet aldım ve yola yeni çıktım, 1 aylık a2 ehliyetliyim, pazar günü gezinti için sahile çıktım, Beşiktaştan-prtaköye kadar trafik çok yoğundu, ortaköyden çıktıktan sonra trafik açıldı, ve kuruçeşmeye kadar 50-60 km. hızla geldim, fakat karşı şeritte kaçak U dönüşü yapmayı bekleyen 1 araç vardı, önümdeki araç acemimidir, kibarlığımı tuttu birden yol vermek için frene bastı, bende 50 km. hızla gidiyordum, güvenli mesafem vardı ama acemiliğimden sadece ön frene sert yüklendim, ve savruldum, yere düştüm motor 2.5-3 mt. ilerime sürüklendi, dizim biraz yaralandı, dizlik olsaydı o da olmayacaktı, kısaca ucuz atlattım ve ertesi gün gene işe motorla geldim ;)

umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun.

arkadaşım sana çok geçmiş olsun.iyi atlatmışsın yine.
bu kazanın tıpatıp aynısı benim de başıma geldi. hatta motorlarımızın kırılan yerleri bile aynı inan kazadaki 3-5 dakikalık baygınlktan sonra bende hemen senin gibi ayağa kalkmak motoruma bakmak istemiştim.
başından geçen olayları çok iyi anlıyorum.
allah kolaylık versin.
ama şu anda ayaktayım motorumu da yaptırdım.yolara devam.
zaten motor kazalarının çoğu bu şekilde oluyor.
lanet olası kamyoncular münübüsçüler.
aramızda var mı bilmiyorum ama hepsinden hepsinden hepsinden nefret ediyorum.

Çok geçmiş olsun, Allah korumuş okurken tüylerim diken diken oldu. Ucuz atlatmışsın.. İnşallah son ve en büyük kazan bu olur. İyileşip problemsiz bir şekilde yürüyebilmen en büyük teselli. Olacağı varmış...

Abicim çok büyük geçmiş olsun.Allah kimseye kaza bela vermesin.Valla içim ürperdi öyle dizim dönmüş kemikler bi tarafta filan yazmışsın.Aklıma getirmek bile istemiyorum.Bu yaşadığın hepimize ibret olsun bu tırcılara,kamyonculara,minibüscülere güven olmuyormuş.

çok büyük geçmiş olsun mustafa,anlattığın olayın benzeri benimde başıma bir kaç sefer geldi nedir bu kamyonculardan çektiğimiz özelliklede dolmuşçulardan Allah hepimizi korusun bu magandalardan.

Mustafa kardeşim büyük geçmiş olsun. Peki bu tır şoförü ne oldu. Elini kolunu sallaya sallaya gittmedi sanırım. Adam fena hatalı görünüyor, şikayetçi olmadınmı adamdan?

Mustafa kardeşim büyük geçmiş olsun. Peki bu tır şoförü ne oldu. Elini kolunu sallaya sallaya gittmedi sanırım. Adam fena hatalı görünüyor, şikayetçi olmadınmı adamdan?

Tır Şöförü ile Telefonda konuştum , benden özür diledi , beni görmediğini vs.. savundu. YAlan söylüyordu çok sinirlenmiştim.!
ama Aileminde etkisi ile şöförü rahat bıraktım , şikayetçi olmadım. Eşi ve cocuğu vardı adamın. Şuan bana sorarsanız ÇOk pişmanım , keşke şikayetçi olsaydim !

wallla geçmiş olsun ucuz atlatmışsın kardeşş.Sürücüler, motorsikleti araç sınıfına koyamadılar daha o yüzden dikkat bize düşüyor nese tekrar geçmiş olsun

Selam Mustafa dostum,
Öncelikle sonsuz geçmiş olsun. Tehlikeli çıkış yapmış kafasız tır 'cı . Verilmiş sadakan varmış. Neyseki düzeldi rahatsızlıkların.
Hadımköy Mercedes yazmışsın. Seni tanımıyorum, fakat arkadaşın Mercedes' de çalışıyorsa tanışırız. Bende Mercedes' de çalışıyorum. Tekrar geçmiş olsun.

buyuk gecmis olsun bu tarz bi kaza atlatmistim bende ,yesilde gectigim halde hay..vanin biri zil zurna sarhos onume atlamisti..aklinda olsun ben motoru yatirarak kurtulmustum ..keske sende oyle yapsaydin hemen yatir motoru..hem motoru korursun hem sen kurtulursun..neyse gecmis olsun dostum..

Yüksek ceza uygulaması ve Trafik Bilgilendirmesi

Tekrar geçmiş olsun mustafa, şu konulara da değinmeden yapamadım: Motosikletle yapılan kazalarda diğer araç sürücüsüne en az 2 katı ceza hapis ise 1 yerine 2 yıl, trafik cezası ise 100 YTL yerine 200 YTL, 10 ceza puanı yerine 20 ceza puanı gibi bir uygulamaya geçilese belki daha azalır, tabi bunu vatandaşa nasıl anlatacaksın, televizyonda popstar-magazin programları hüküm sürerken trafik bilgilendirme programları 40 yılda bir gecenin 2sinde-3ünde 5 dak. kadar gösteriliyor, bu konularda motosiklet derneği gibi organizasyonlara çok görev düşüyor, bunun üzerine gidilmeli, kısaca cezaların yükseltilip, trafik bilgilendirmelerine motosiklete karşı diğer araçların nasıl davranması gerektiğinin bilgilendirilmesi. Hatta böyle bilgilendirme amaçlı mevcut videolar varsa youtube atıp onu arkadaş listemizle paylaşıp dağılmasını sağlayabiliriz :cat:

bencede sıkayetcı olsaydın her cocugu her karısı olanı sıkayet etmıyceksek hırsızlarıda rahat bırakalım

geçmiş olsun kardeş, inşallah son olur.Tekrar aramıza gelmene sevindik...

Çok geçmiş olsun.Son kazanız olur inşallah.Keşke şikayetçi olsaydınız.Ama hayırlısı.

ByPaTr10 yine burayı da mesaj arttırma çalışmalarında kullanmışsın.Kardeş biraz ayıp oluyo bence.Kimse sana çok mesaj sayın var diye daha fazla saygı göstermez diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar