Kaza Yaptim(resimler) , Hastanelik oldum! Uzun bir aradan sonra Tekrar döndüm

Verilmiş sadakan varmış heraldeki böyle bir kazadan sağ salim kurtulabilmişsin. Çok çok çok geçmiş olsun , işallah bir an önce sağlığına kavuşabilirsin. Geçen senelerde seninkine benzer bir kaza da benim başıma gelmişti. Körüklü bir otobüse yandan 90 derece ile bende güm olmuştum. İşte o gün bu gundür bir şey yapmadan önce 3 defa daha düşünüorum..

Tekrar çok geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun ,bu kazanla okuyan herkeze bi ders verdin emin olabilirsin teşekkürler acil şifalar:cat:.

motorun haline bakılırsa ciddi bi kaza atlatmışsınız...tekrar eski sağlığa kavuşmak çok sevindirici...geçmiş olsun

Çokk buyuk geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış 130km gibi suratler cogu zaman korumaların bıle faydasız oldugu suratler ALLAH sızı sevdıklerınıze bagıslamıs..:rendeer:

çok geçmiş olsun dostum.Allah korumuş.

Aramıza tekrar dönmene sevindim.

tekrar hoşgeldin.:rendeer:

dostum büyük geçmiş olsun,olan olmuş fazla bişey söylenemez,şükürki sağlığına kavuşmuşsun

çok geçmiş olsun kazanın şiddeti hyo nun halinden de belli zaten
tekrar sağlığına kavuşmuş olman sevindirici

çok çok geçmiş olsun... Allah cümlemizi kazalardan belalardan korusun...

cok geçmiş olsun kadir gecesinde dogmussun bu motordan sag cıkman cok buyuk sans kaskın ve montun ne markaydı ?

Hepinize ayri ayri teşekkür ederim. Çok şükür artik iyiyim. aranızda olmak çok değerli benim için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar