Kaza Yaptim(resimler) , Hastanelik oldum! Uzun bir aradan sonra Tekrar döndüm

1.bu sitede çok güzel köşe yazarlarımız var bunlarda "Donald Duck " un bir ifadesi hep aklımdadır.inşallah unutmak nasip olmaz:
tam nasıl bir söz hatırlamıyorumn ama içerik şöyle:
"dönüş yaparken(siz yada karşı taraf) karşılaştığınız diğer araç sürücüsünün ne yapacağından tamamen emin olmadan hareket etmeyiniz.sizi beklediğine emin olduğunuz an aslında onun harekete geçmek için karar verdiği an olabilir."
2.arkadaşa geçmiş olsun.sağ kaldığına göre koruması vardır diye düşünüyorum.
ama fotoğraftan depo öyle olduğuna göre dizlik yok muş gibi geldi.bize üstünde neler olduğunu söyleyebilir mi acaba?
3.adalet denilen anlayışımız arkadaş ile farklı.toplumumuzda malesef kazaların büyük çoğu bu şöförde olduğu şekli ile karşıdakinin de yeryüzünde bir hacimsel alan kapladığını yok saymakla alakalı.bu bağlamda hukukun iki fonksiyonu vardır:
a.suçu cezalandırmak.
b.örnek teşkil ederek diğer insanlara hukuk ülkesinde yaşadığımızı hatırlatmak.
tabii bir tek olay topluma ne kazandırır yada ne kaybettirir diye düşünebiliriz.ama bilemiyorum ülkemizde bu zihniyetle ülkemizde düzgün giden şeylerin sayısı bir elin parmak sayısının altına indini.

dostum çok geçmiş olsun gerçekten verilmiş sadakan varmış.
aramıza hoşgeldin:rendeer::rendeer:

Mustafa Arkadaş,

Büyük geçmiş olsun, çok üzüldüm inan:pale: Aramızda kalabilmen bir hediye böylesi bir kazadan sonra, kıymetini bil ve bizlerde bilelim işallah. Burada olman psikolojini düzeltip tekrar bizimle paylaşacak kadar sağlıklı olman çok önemli özellikle.

Bacağının bakımlarını uzun süre aksatmamanın gerektiğini biliyorsun. Tam anlamıyla iyiyleşmen zaman alabilir, sen şimdi kendini iyi hissediyorsundur ama acele etme:cat: Seni her zaman 4/4 lük aramızda görmek isteriz:rendeer:

Kazasız belasız sürüşler dilerim herkese:cat:

Verilmiş sadakan varmış, geçmiş olsun. Tır söföründen şikayetçi olmaman merhametli birisi olduğunu gösteriyor, fakat bir de şu yönden bakmak lazım. Nasıl ki biz senin kazandan etkilenip kendimize dersler çıkartıyoruz, bu adamın onlarca arkadaşı da kendilerine göre ders çıkartacaktır. Arkadaşı hapse giren veya en azından mahkemelerde sürünen bir şöför motosikletli birisini gördüğünde bu olay aklına gelecek ve 2 defa düşünecek. Ama şimdi "bizim x abinin dorseye motosikletli çarptı hastanelik oldu, dorsenin boyası sıyrılmış, akıllı adam işi değil canım bu motor" şeklinde konuşmalarla yetinecekler. Sorumlulukların farkına varılması için şikayetçi olmak gerekir diye düşünüyorum.

Mustafa kardeş geçmiş olsun,motorum resimlerine bakılırsa allah seni sevdiklerine bağışlamış,yeniden aramıza dönmene ve sağlığının yerinde olmasına çok sevindim, inşallah bundan sonra allah kaza bela vermez.:rendeer:

geçmiş olsun mustafa kardeş motorun durumuna bakılırsa hakikaten verilmiş sadakan varmış.
allah daha beterlerinden sakınsın (bütün motorcu arkadaşları)
tekrar geçmiş olsun

Allah cc sevdiklerine bağışlamış çok çok geçmiş olsun bende geçen sene motosiklet kazasında ayağımı kırmıştım.Kırık acısı zordur umarım en çabuk zamanda iyileşir ayağa kalkarsın.

GKN

geçmişler olsun, büyük bir kaza..
iyi olmana sevindim, umarum son kazan olur..
peki bundan sonrası için ne düşünüyosun, varmı niyette yeni bi motor alıp yola devam etmek?

büyük geçmiş olsun abim.. çok çok geçmiş olsun.. cidden yaşaman bir mucize.. aman abim... kendine dikkat et.. saygılar..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cok gecmıs olsun kardesım allah senı sevdıklerıne ve tum motor camıasına bagıslamıs...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar