Kaza Yaptim(resimler) , Hastanelik oldum! Uzun bir aradan sonra Tekrar döndüm

valla bendede bır ara lıf yırtılması olmustu basket oynarken allahtan cok cıddı deıldı ufak bısemıs ama yınede cok kotu allah dusmanımın basına vermesın

Son düzenleme:
allahın sevdiği kuluymuşsun arkdaşım sen şanslı olduğunu zaten anlamışsın
tekrar hayatta olman sevindirici bizimle birlikkte olman daha güsell
bundan sonra daha dikkatli olursun umarım

benim şöle bir düşüncem var birazda arabalara hak vermek lazım onlarıda risk e atmamak lazım onlara da yol verelim bütün yollar bizim diye düşünmeyelim
senin olayın çok kötü seni görüp beklemesine rağmen ne olduysa sonrradan yola çıkmış

ama bundan sonrasıı için daha dikkatli ol
kazasız belasız sürüşler

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İyi olmana ve tekrar motor kullanamayacak şekilde hasar almamana sevindim.
Bu çeşit kazalarla hayatını kaybeden birçok motorcu tanırım; sen şanslı imişsin!
Çok çok geçmiş olsun ama bu olay da hepimize BÜYÜK DERS olsun...

DEĞİL BİR KAMYONA, BİSİKLETE BİLE SELLEKTÖR YAPMAYIN!
SELLEKTÖRÜN ANLAMI YOL İSTEMEK DEĞİLDİR; YOL VERMEKTİR!
KAMYONCU BUNU BİLİP KENDİNİ SAVUNSAYDI, 8 de 8 HATALI OLMAZDI!
ANLATILAN POZİSYONDA GAZ AÇIP HIZ ARTTIRANA BİZİM KÖYDE DELİ DİYORLAR...
AKILLI OLUN, AKILLIII...!!!

Geçmiş olsun arkadaşım. Hayatındaki son kaza olmasını temenni ederim. Kazayı yaptığında kask, dizlik, dirseklik, bellik, Motosiklet kıyafeti varmıydı? Varsa hangi markaları kullanmıştın? Anlatırsan bütün motosiklet kullanıcıları için faydalı olur.

Mustafa Kardeşim tanışmıyoruz ama başına gelen olaya çok üzüldüm Allaha şükürler olsunki böle bi kazayı yinede ucuz atlatmışsın o ............... serefsizi tır şöförünün de altından hava geçiyor bulur bir gün cezasını çok geçmiş olsun.

evet gercekten hangı marka kullanmıs korumalıkları kurtulduysa mutlaka bıse kullanması lazımdı bana oyle gelıo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun. Büyük bir kaza atlatmışsın.

Kaskın duruyorsa fotoğrafını koyabilir misin?

çok büyük geçmiş olsun dostum allah sevdiklerine bağışlamış inşallah bir daha böyle birşey yaşamazsın

çok geçmiş olsun arkadaşım böyle öküzler olduğu sürece biz çok acılar çekeriz.çek şükürki eski sağlığına kavuşmuşsun.

kardeş motorun hali ne öyleeeeee...büyük geçmiş olsun işallah bir daha böyle olay yaşamazsın.........

Mustafa kardeş çok geçmiş olsun , sadaka zamanın gelmiş anlaşılan.Keşke diye cümleler kurmak istemiyorum , olan olmuş ve sen yine buradasın.Bundan sonra daha dikkatli olursun inşallah.Üzücü haberler duymak istemiyoruz artık.

Tekrar büyük geçmiş olsun , kazasız sürüşler.Sadaka vermeyi de ihmal etme sakın :)

İyi olmana ve tekrar motor kullanamayacak şekilde hasar almamana sevindim.
Bu çeşit kazalarla hayatını kaybeden birçok motorcu tanırım; sen şanslı imişsin!
Çok çok geçmiş olsun ama bu olay da hepimize BÜYÜK DERS olsun...

DEĞİL BİR KAMYONA, BİSİKLETE BİLE SELLEKTÖR YAPMAYIN!
SELLEKTÖRÜN ANLAMI YOL İSTEMEK DEĞİLDİR; YOL VERMEKTİR!
KAMYONCU BUNU BİLİP KENDİNİ SAVUNSAYDI, 8 de 8 HATALI OLMAZDI!
ANLATILAN POZİSYONDA GAZ AÇIP HIZ ARTTIRANA BİZİM KÖYDE DELİ DİYORLAR...
AKILLI OLUN, AKILLIII...!!!

dost acı söyler ...

bazı arkadaşlar merak etmiş korumaların hakkında bilgi istiyorlar

ALLAH acil şifalar versin

anlattığın ve resimlerde göründüğü kadarıyla büyük bi kazayı ,kazaya nispeten hafif zaiyatla atlatmışsın bunada şükür sanırım yeni yeni yürümeye başladın tekrar motora binmek istediğinde ki tabi istersen ? hastahanede ve evde seniinle ilgilenen ,fazlasıyla üzülen ama senin moralin bozulmasın diye üzüntülerini belli etmemeye çalışan ailen bu konuda ne diyecek:!?

Moderatör (forrap)
Geçmiş olsun.

Öyle bir kazadan sonra şuan aramızda olabilmen çok iyi,umarım bu kazadan bazı dersler çıkartmışsındır.

Allah tekrarlarından korusun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar