Kaza Yaptim(resimler) , Hastanelik oldum! Uzun bir aradan sonra Tekrar döndüm

Geçmiş olsun birader.. Allah korumuş hakikaten ama ben olsam o tır şöförü konusunda senin kadar merhametli olmazdım... Biraz orman kanunu yanlısı bi herifim sen dogal hakkını bile kullanmamışsın...

büyük geçmiş olsun yine ucuz atlatmışsın verilmiş sadakaların varmış eski haline en kısa sürede dönmen dileğiyle

Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun arkadaşım allah beterinden korusun
şu an yürüyebilmen ve aramıza geri dönmen tam anlamıyla bir mucize
allah bir daha kaza bela göstermez inş.

geçmiş olsun dostum allah beterinden korusun tekrar aramızda olman sevindirici o tır şöförünede::evil::::angry2::::ranntign::rantinp:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
coook gecmıs olsun kardesım yenıden senı aramızda gormek sevındırı.

Çok geçmiş olsun..:rendeer:
sağssalim burada olman sevindirici
son olur inşallah..

geçmiş olsun:rendeer: dün bir arkadaş +18 video koymuştu senden de bunu görünce iyice soğudum:salut: ama motor aşkı bitmiyor:pale:

çok büyük geçmişler olsun . eski sağlığına kavuşmana sevindim :rendeer:

mustafa kardeşim büyük geçmiş olsun:rendeer:

benimde kafama deponun o hale nasıl geldiği takılmıştı ,depoda o kadar hasar var ise dizinin durumunu tahmin bile edemiyorum :pr:

verilmiş sadakan varmış

Geçmiş olsun, çok büyük kaza atlatmışın. Allah hepimizi trafik canavarlarından korusun!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Büyük geçmiş olsun kardeş Allah kimseye kaza bela vermesin.Biz motor kullananlara biraz daha dikkat etseler bunların hiçbirisi olmaz ama sorsan bi tek onlar şoför.

Allah beterinden saklasın çok büyük geçmiş olsun umarım en kısa zamanda eskisinden daha sağlıklı bir şekilde hayatına devam edersin.

Arkadaşım çok büyük geçmiş olsun sağlığına tekrar kavuşmana çok sevindim:rendeer:.Allah korumuş daha büyük şeylerde başına gelebilirdi.Tekrar hoşgeldin:)

Büyük geçmiş olsun. Zamanında bende dizden ayağı kırdığım için yaşadığın acıyı az çok tahmin edebiliyorum.:pale: Tır şöförünün sana açıklaması ne oldu. Seni görmediğini mi söyledi?

geçmiş olsun arkadaşım umarım bir daha kaza geçirmezsin.
doğruyu yanlışı söylemek haddim olmasa da şoförden şikayetçi olmamakla yanlış yaptığını düşünüyorum.

kardeş geçmiş olsun.okuduğum ve gördüğüm kadarı ile yine de ucuz atlatılmış bir kaza.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar