Kaza Yaptim(resimler) , Hastanelik oldum! Uzun bir aradan sonra Tekrar döndüm

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cyclopsan:cyclopsan Allah esirgemiş kardeşim seni yaw
ne biçim iş yaa bekle bekle tam gecmek üzere fırla yola ggüüümm!!!! :farao: adama naaptılar kasten yapmış remen adam yaa ceza falan vermişlerdir umarım
tekrar tekrar cook geçmiş olsun en azından sapasağlam olman cok sevindiricii :rendeer::rendeer:

Geçmiş olsun ...
Ramazan'a yakındı benim kazada ...
Büyük geçmiş olsun...

Yemin ediyorum okurken tüylerim diken diken oldu. O tır şöförünü kaskla döveceksin ki motor gördü mü iki kere düşünsün.. Çok geçmiş olsun!
İki sorum var:

1) Bacağınızda herhangi bir his kaybı var mı? Ben de iki sene önce bir kazada sağ bacağımı dağıtmıştım ve şu an dokularda his yok. sizde durum nedir?

2) Tır şöförü hakkında yasal işlem olarak ne yapıldı? Dava açtınız mı? Açmadıysanız daha geç olmadan açın bence.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ah be kardeşim çok geçmış olsun ya çık çık tam motor alırken böle seyler gördukse ınsan urperıyor bırden yaa :silent:

tekrar cok gecmıs olsun verılıms sadakan varmıs bıran once eskı halıne kavusman dılegıyle kardesım :rendeer:

Büyük geçmiş olsun .Böyle bir kazadan sonra kalıcı bir sorununun olmaması sevindirici. Umarım son kazan olur.

Bu arada aşagıdaki resimde depo o hale nasıl geldi gerçekten merak ettim.:silent: ( 90 derece ile çarptım diyorsun:silent:)

Büyük geçmiş olsun.

Büyük geçmiş olsun, Mevlam beterinden esirgesin.
Bundan sonra bana her araç yol verdiğinde bu hadise aklıma gelecek.
Motosikletine tekrar dönmeye karar vermen, büyük bir cesaret ve bu işe verdiğin önemin bir göstergesi. İnşaAllah TIR sürücüsü hakkında işlem yapılmıştır.
Tekrar tekrar geçmiş olsun.

ddh

kardeş geçmiş olsun ALLAH'ım tekerini düz bastırsın en kısa zamanda iyileşmen dileğiiyle

Çok geçmiş olsun... Allah beterinden saklasın...

Senide Allah korumuş.... Acil şifalar diliyorum...

HEPİNİZE AYRİ AYRİ TEŞEKKÜR EDERİM. gerçekten duygulandım. Dİlerim Allahtan hiç birinizin başına en ufak kötü bir şey gelmez.

Yemin ediyorum okurken tüylerim diken diken oldu. O tır şöförünü kaskla döveceksin ki motor gördü mü iki kere düşünsün.. Çok geçmiş olsun!
İki sorum var:

1) Bacağınızda herhangi bir his kaybı var mı? Ben de iki sene önce bir kazada sağ bacağımı dağıtmıştım ve şu an dokularda his yok. sizde durum nedir?

2) Tır şöförü hakkında yasal işlem olarak ne yapıldı? Dava açtınız mı? Açmadıysanız daha geç olmadan açın bence.

1) Bacağımda His kaybı var, diz bölgemi hissetmiyorum. Ayağım boşa gidiyor çoğu zaman. ama yavaş yavaş düzeliyor. 2 seneye ancak Hislerin düzelceğini söyledi doktorumö

2) Tır şöförü 8/8 suçlu bulundu. BAna , şikayetçi olup olmadığımı sordular. Adam evli ve cocukları varmış. bende bağışladım şikayetçi olmadım.

Not: Depo nasıl o hale geldi diye soranlar olabilir, Diz kapağımla depoyu o hale getirdim :( , o yüzden kemiklerim ayrildi...

Not: Depo nasıl o hale geldi diye soranlar olabilir, Diz kapağımla depoyu o hale getirdim :( , o yüzden kemiklerim ayrildi...

Dizinle depo o hale geldiyse şuan yürüyebilmen mucize:cyclopsan

Tekrar geçmiş olsun.:rendeer:

Son düzenleme:
çok büyük geçmiş olsun arkadaşım...allah seni sevdiklerine bağışlamış...inşallah en kısa sürede eski sağlığına kavuşursun...

cümleten selamlar..
hakkaten çok çok geçmiş olsun.yine seni sevenlerin arasındasın ya çok şükür..allah cümleyi korusun..
ya arkadaşlar, bu tırcılardan taksicilerden dolmuşçulardan çekilenler hep aynı.. bu adamların şoför değil kasap olduklarıda açık.. (%100 ü öyledir demiyorum..:))
BUNLARA KIZIYORUZ ELİMİZE GEÇİRSEK DÖVMEK İSTİYORUZ DA BU TÜR ŞEYLERİ DÜZELTMEK İÇİN NE YAPIYORUZ?? BU ADAMLARI ENGELLEMEK İÇİN??
YA BİŞE YAPILMAZ DEMEYİN LÜTFEN .. BİZ YAPMAZSAK KİM YAPCAK? BİZLERİN GÖNLÜNDE MOTOR OLAYI BU KADAR YERLEŞMİŞKEN BU İŞE SEVDALIYKEN BİZ YAPMASSAK KİM YAPCAK? YAZILANLARA BAKIYORUM ÇOK BÜYÜK BİR KESİM BİLİNÇLİ .. AMA BUNU Bİ YERDE YANSITMAK GEREKMİYORMU?

NEMİ YAPALIM? BENİM ÇÖZÜM ÖNERİM ŞU: BU SİTEDE KAMPANYA BAŞLATALIM TRAFİK KURALLARININ ÇOK SERTLEŞMESİ İÇİN VE SESİMİZİ DUYURANA KADAR DEVAM EDELİM ... İNSANLAR TRAFİKTE SUÇ İŞLEMEKTEN KORKAR HALE GELSİNLER..
HA BİRAZ ÜTOPİK GÖRÜNEBİLİR EN BAŞTA AMA NE KAYBEDERİZ ??

HEPİNİZE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER..
SAYGILARIMLA.

HEPİNİZE AYRİ AYRİ TEŞEKKÜR EDERİM. gerçekten duygulandım. Dİlerim Allahtan hiç birinizin başına en ufak kötü bir şey gelmez.

1) Bacağımda His kaybı var, diz bölgemi hissetmiyorum. Ayağım boşa gidiyor çoğu zaman. ama yavaş yavaş düzeliyor. 2 seneye ancak Hislerin düzelceğini söyledi doktorumö

2) Tır şöförü 8/8 suçlu bulundu. BAna , şikayetçi olup olmadığımı sordular. Adam evli ve cocukları varmış. bende bağışladım şikayetçi olmadım.

çok geçmiş olsun allah korumuş , böyle adamları aslında affetmemek lazım ama , şikayetçi olmayınca adam öylece elini kolunu sallayarak serbest mi kaldı yani , sen şikayetçi olmasan bile kanunların bir şeyler yapması lazım...

tekrar geçmiş olsun, sahip olduğunuz vicdan hatrına Allah size en kısa zamanda şifa versin inş. kendi çocukları olan o vatandaş sizinde çocuklarınız olabileceğini düşünmemiş malesef, "depoyu dizlerimle o hale getirdim" diyince yaşadığınız acının tahmin bile edemeyeceğim kadar çok olduğunu anladım, çok yazık olmuş, son kazanız olur inşallah.

345

çok geçmiş olsun büyük bi kaza geçirmişsin kalıcı bi rahatsızlığın olmaması ve artık aramızda olman sevindirici...Keşke şikayetci olsaydın sen o tır şöförünün sevdiklerini düşündün ama o seni ve sevdiklerini düşünmedi hata yaptı .senin canınla oynadı ben olsam sonuna kadar şikayetci olurdum.Altındaki koca demir yığınının trafikte kazada kendisini koruduğunu ama kanunlar karşısında koruyamıyacağını göstermen lazımdı ona.Neyse olmuşla ölmüşe çare yokmuş çok çok geçmiş olsun...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar