- Konu Yazar
Arkadaşlar kardan dolayı kaskin vizoru sürekli doluyordu ve yol gözükmüyordu vizoru açtığımda ise kar aynı igne batar gibi yüzümü acitiyor diye vizoru kapatıp sağ şeride geçtim yavaşça ezbere gidiyordum. Zaten sadece araba farlarini trafik ışıklarını biraz da şerit çizgilerini görebiliyordum. Herneyse çevre yolundan gidiyorum trafik ışıklarına yaklastigimda zaten az olan hizimi 50-60 a kadar düşürdüm derken ileride ani bir fren lambası gördüm arka frene sonuna kadar bastım birazda ön frene bastım kayıp düşmemek için ancak motoru durduramadım. Artık otobüse carpacagim kesinleşince bodozlama çarpma yayım diye ön freni sonuna kadar sıkıp bilerek yan yaptırdım motoru kedimi motordan atamadan otobüse çarptım ve ilk olarak tampona kafamı vurdum ardından boynum sağ omzuma doğru katlandı ve otobusun altına girdim. İlk baş çarpana kadar soğuk kanlılığımi korudum ama boynum katlanında çatır çutur kemik seslerini duyduktan sonra aklım başımdan gitti son ses AA diye bağırdım hemen otobüsün altından çıktım kaskı falan kafamdan çıkarıp kaldırıma up uzun yattım o ara otobüstekiler inip basıma toplandı. Derken olay yerinden şansıma ambulans geçiyormuş apar topar bindirilip hastahaneye götürüldüm. Direk boyunluk takmışlardı zaten ambulansta. Acilde film falan çekip serum taktilar 1 saatte müşade altında tuttular. Hastahanedeyken trafik polisi gelmişti zaten. Alkol testi yaptı gerekli soruları sordu daha sonra motorun yanına gidip fotoğraf cekmeye ve tutanak tutmaya gitti. Acilden çıkıncada karakola ifade vermeye gittim anlayacağınız dün aksam 7 den gece 1 e kadar hastahane ve karakollarda uğraştım. Allahtan ne canımsa bir şey oldu nede ceza yedim.