Kaza yaptım. (LesPaul)

geçmiş olsun arkadaşım. son kazan olur inşallah. bu tür olayların motosiklet tutkunu zedelememesi dileklerimle...

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Geçmiş olsun Serkan.Kabahatin büyüğü taksideyken sen neden tırsıyorsun ki.Güçlünün haklı olması değil,haklının güçlü olması gerekmez mi?M.T. ailesi olarak biz bu kadar kişiyiz.Ve böyle bir durumda hepimiz seninleyiz.

Geçmiş olsun, olur böyle şeyler. Allah daha büyüğünden esirgesin.
Taksici konusunu da sakın takma kafana, Ledo varsa ben zaten varım:)

Super Moderator
geçmiş olsun serkan kardeşim
allah daha beterinden korusun sakın taksiciye para felan ödeme baktın olmuyo bi taksici dövecez topiği patlatalım sen götür bizi taksi durağına kim kime ne yapıyo görürüz:)
şaka bi yana sakın para verme almaya kalkarsada gasp olayına sok işi 24 yıldan başlıyo haberin olsun;)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ulan varya o taksıcının ben a.. s..!!! lespaul sakın odeyım deme onun cezasını kımmıskı o heygıdı hey!!! bende burdayım gerekırse 10 dk ordayım göztepelıyım.
bana nıye denk gelmez böleler anlamıyorum cıkcık

çok geçmiş olsun :rendeer: dostum umarım daha beterlerini yaşamazsın
sevgilerimizle,

geçmiş olsun ucuz atlatmışsın. aslında pek birşeyde söyleyemeyeceğim konu hakkında daha iki hafta önce ben de kaza yaptım. o konuda biraz hassasım şimdi yazdıklarım yüzünden banlanmayayım onunn yerine ......................... diyorum..

kardeşim geçmiş olsun.inşallah bu son olur....hem bide sana bişe sölicem,sen o taksicinin yanına git hakkını savun eğer tersini iddea ederse unutma bu forumdakiler arkandadır...olmasalar bile ben varım :s

bunun gibileri taksimde sallandıracaksın :p

şaka bi yana ben bu motor konusunda biraz korkmaya başladım
korkumun sebebi kaza fln diil

yolda giderken birisi yol vermedi sıkıştırdı hatta bu şekilde çarptı

kendimi biliorum bi anda parlarım ve bu parlama biraz sürer. o kişiyi trafik kazasından acile kaldırırlar hastane heyeti gelse adama ne çarptığını çözemez

sabah keyifle motora binip geceyi karakolda geçirmekde war :p

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok geçmiş olsun LesPaul
taksiciyi kafaya takma, havlasın dursun o
çok gerekirse gene çekeriz korumaları oyle dalarız
boylece korumaların extra faydalarını da cümle aleme gösteririz
:)

baktın adam sorun çıkarıyo kaçıcak al plakasını ver polise . polis olaylarda kaçanı %70 suçlu gözü ile bakar. yani kaçarsa zaten suçun çogunu üstlenmiş olurdu.

Polis ; yakalama konusunda her zaman hassas olmuyor be abi!

O seni korkutup bi şekilde olaydan yırtmaya çalışmış..orası sakat bir mahalle bile olsa,sende oranın çocuğusun,burasıda dağ başı değil..tepeye çıkıp para koparmaya çalışıyo herif..sakin ol herşeyin yolu yordamı var,racon denen bişey var..

::plus1:: artık devir Teksas devri. Walla dişini göstermek lazım abi. Yani taksici açısından değil. Madur açısından dedim......

Bu arada LES ; geçmiş olsun dostum!

geçmiş olsun dostum çok üzüldüm canını fazla sıkma Ailelerin ilk tepkisi bu olur 1 - 2 hafta geçsin unutulur merak etme

gecmiş olsun..kimseye pabuç bırakma kardeşim burası dagbaşı degil.sucluysa o da cezası neyse odesin.sağ şerit herzaman tehlikeli olabiliyor dikkatli olmak lazım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar