Kaza Yaptim La Belediyenin Belasini Versin

Looooo musti ! sen pişmiş tavukmusun ? :cyclopsan

Bütün belalar seni buluyor.:pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir kınetıc bile bu kadar düşmeye dayanamaz:cherry: geçmiş olsun:rendeer: dikkat et kınetıcler en az suda bile çok çabuk kayarlar ama anlaman ve alışman için daha 7-8 ay geçmesi lazım ben de il günü yere yapışmıştım:cherry: :rendeer:
3 sene önce 1 sene boyunca kinetix kullandım
bi gün hisarda içiyorduk arkadaşa dedimki belki kaza yaparım o içmemişti sen sür..
sen gel yolun ortasına kadar belediye kaldırım desen deil duvar desem deil sanki kaportacılar özellikle dikmiş orya gel sen koy havada takla motor pert:mrgreen: :mrgreen:
bu arada sağolun çalışamadım bugün dayak yemiş gibiyim kolum bayağı kötü..:silent:

yinemi :queen:

geçmiş olsun :rendeer:

bi tavuk kesmenin zamanı geldi :mrgreen:

musti geçmiş olsun
sen iyisi mi bi hamama git güzelce yıkan yoksa olmıycak bu iş :p

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Geçmiş olsun o sabuna bastım kaydım konusunu gırgır sanmıştım ama değilmiş sen en iyisi bir kurşun döktür musti. :cat:

sanırım haklılar mustı kurşun sıktır başıa sen pardon döktür :queen:
neyse geçmiş olsun dostum benımde 3 gun once başıma geldı buna benzer bir olay:pr:

Geçmiş olsun brader. Senin durumunu çok iyi anlıyorum, bazen banada öyl ebi kriz geliyo ki bu konu yüzünden inan motordan inip o çalışma yapan yada iş yaptıklarını sanarak yolları sulayan lavukları parçalayasım geliyor. Ama sabır diyorum, lakin çok fiskiye parçaladığımda oldu bu yüzden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar