kaza yaptım çocuklarım gitti

Motosikleti
Voge 250RR
Tramvay yolundan kontrollü ilerliyordum bi ticari araç sola döndü, frene basmamla beraber ön arka ABS direkt devreye girdi ve motor neredeyse hiç yavaslamadi, freni de nazik sıkmama rağmen.

Yerler ıslaktı bir de tramvay yolu herhalde aşırı kaygan olunca bir de lastik olunca (dün bide övmüştüm cstyi 😆)

Arabaya vurmakla beraber depoyla emanet arasında yakın bir münakaşa gerçekleşti acidan ayakta duramadım ve kendimi yere attım.

Kazada ben hataliyim tabiki ve farkındayım sadece nasıl çarptığımı çözemedim sanki tamamen silindi hafizamdan, ve oradan giderken çok aşırı dikkatli olurdum aslında.

Motoru aldığımda vites atma yeri kırılmış 6. viteste kalmış 6.vites servise gittim.

çizikler dışında motorun solundaki kanat kırıldı vites yeri kaynak yapılacak sanırım ve servise giderken fark etmedim ama gidon yamuk dedi bilmiyorum, tek bildiğim bunun yaşanmasına hiç gerek yoktu ..

Motosikleti
Triumph Trident 660
Başlığı görünce arkaya çocuğunuzu aldınız bir şey oldu sandım.
Gülücük emojisini görünce alt metinde büllüğe bir şey olmuş heaaa dedim

Ben de korktum. Neyse yine emanetle depo arasında münakaşa olmuş. Topcase ile popo arasında da olabilirdi.

Motosikleti
Voge 250RR
Hastaneye gittin mi reis bence hafife alma.
Yok ambulans aradılar gerek yok dedim sadece dalgada hasar oluştu ağrısı geçti biraz yaniyo kızarmış orası. Zaten anlamadım başka yerimde bisey yok benim fedakar onbaşı tüm hasari sonumlemis.

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Geçmiş olsun. Ben de bu yaz aynı gün içerisinde farklı yerlerde iki defa arkadan ufak şekilde çarptım. Birinde de artçım vardı. Hızım da düşük ve trafikle aynıydı. Şeritte normal şekilde gidiyordum. İkisinde de araçlar neden yaptıklarını anlamadığım şekilde ani fren yaptı. Ben de yaptım ama ikisinde de abs devreye girmedi ve kızakladım. Motoru devirmedim ve iki taraf da hasar görmedi ama benim alt takım 2 gün uyku uyutmadı. Hayatımda yaşadığım iki kaza budur ve aynı günde aynı şekilde olması çok garip gelmişti. Yaklaşık 15km/h hızda bile yapılan kaza böyleyse daha büyük kazaları hayal bile edemiyorum.

Ha bir de insanlık durumu var. İlk kazada araçtan inen tanıdık olmasına rağmen üst perdeden konuştu biraz tartıştık. Ama ikincide sürücüye ısrarla gel bak eğer hasar olduğunu düşünürsen ister rapor tutalım istersen karşılayayım dedim ama sağolsun "Sana bir şey olmasın yeter." dedi devam etti.

Geçmiş olsun. Umarım iyisindir.
Naylon lastiğe güven olmaz.
Kaza anı da genelde zor hatırlanır normaldir.
( bunun adrenalinle ilgisi olduğunu söylerler ama araştırmadım emin değilim )

Motosikleti
S1000XR
Bence tam tersi adrenalinle her şey daha çok yavaşlıyor daha iyi hatırlıyor insan. En azından geçirdiğim kazalarda bende bu şekilde oldu. Hala en ince ayrıntısına kadar hatırlıyorum. 😂

Motosikleti
Voge 250RR
Normalde lastiklerim çok kotu değildi öyle biliyordum hatta dün bi konuda ovdum ama nedense çok hızlı olmamama rağmen ve nazikçe fren yapmama rağmen hem ön hem arka ABS anında devreye girdi ve çaresizce carpmayi bekledim.

Gittiğim yol asfalt değildi belki de yağış ile birlikte çok çok kaygan oldu

Motosikleti
(yok)
Tramvay yolundan kontrollü ilerliyordum bi ticari araç sola döndü, frene basmamla beraber ön arka ABS direkt devreye girdi ve motor neredeyse hiç yavaslamadi, freni de nazik sıkmama rağmen.

Yerler ıslaktı bir de tramvay yolu herhalde aşırı kaygan olunca bir de lastik olunca (dün bide övmüştüm cstyi 😆)

Arabaya vurmakla beraber depoyla emanet arasında yakın bir münakaşa gerçekleşti acidan ayakta duramadım ve kendimi yere attım.

Kazada ben hataliyim tabiki ve farkındayım sadece nasıl çarptığımı çözemedim sanki tamamen silindi hafizamdan, ve oradan giderken çok aşırı dikkatli olurdum aslında.

Motoru aldığımda vites atma yeri kırılmış 6. viteste kalmış 6.vites servise gittim.

çizikler dışında motorun solundaki kanat kırıldı vites yeri kaynak yapılacak sanırım ve servise giderken fark etmedim ama gidon yamuk dedi bilmiyorum, tek bildiğim bunun yaşanmasına hiç gerek yoktu ..
Aklımız gitti hocam bende ciddi sandım te allahım 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar