Kaza yaptım. Acil yardım!

Işıklarda kalkışta kaldırıma çarpıp düştüm. Bende bir şey yok.
Ön diskgarip bi şey oldu sıkıştı, teker kilitlendi. Sonra ön freni söktük mecburen eve kadar gidebilmek için.
Gidon ve teker orantısı bozuldu. Çamurlukta ufak bi kırık vat.
Sadece arka fren kullanabiliyorum. Evimin yakınıbda kaza yaptığım için eve getirdim motoru.

Paşabahçedeyim.
Yetkili bir honda.ya mı gitmem gerekiyor yoksa herhangi bir notor tamircisi olur mu?
Bir gelip alıyorlar mı. Onla yola çıkmam tehlikeli, sadece arka fren var.

Sahilden ufak ufak götürebilirsiniz aslında, sabah saatlerinde trafikte uygun olur. Yetkili servise götürmenizde fayda var bence, geçmiş olsun ve sağlık olsun.

O şekilde kesinlikle motoru hareket ettirme..yürütme yani.hondanın acil yol yardım hattı gibi bir nosu varsa ara çok aciliyeti varsa.yok ise yarına kadar güvenli biyerde sakla.sabah en yakın servisten yardım istersin.çok geçmiş olsun.

Kardeş çok geçmiş olsun. Yeni almıştın galiba motoru. Gidon ayarını motosiklet tamircisinde hallederler diye düşünüyorum. Ön disk için yetkili servise gitmen gerek sanırım. Geçmiş olsun tekrar.

kaldırıma nasıl çarptığın önemli bence

disk kaldırıma çarptıysa yamulmuş olabilir pek ucuz bir parçada denemez tahminen
kafadan girdiysen jantta bir sıkıntı olmuş olabilir ek olarak gidondaki problemin amortisörlerden birinin yamulmasından kaynaklı olabilir ( tuttuğun yerler yani kütükler kaydıysan sorunun çözümü basit herhangi bir zarar yoksa )

ön fren diskini bir yere sabitledin mi yoksa boşta mı sallanıyor ? ön tekeleğini kilitleyebilirsin aman dikkat et...

Paşabahçe, kavacık taraflarında yetkili servis var mı. Bilen var mı. Nete giremiyorum şu an

Geçmiş olsun kimsenin basina gelmez umarim. Daha detay verebilir misiniz nazil oldu kaza merakettim. Bize ibret olur

Çekici çağırdım geliyor. Umarım cumaya kadar hallederler? Sizce hallolur mu iki günde?

Cok gecmis olsun, eger degisicek parcalar gittiginiz serviste bulunuyorsa cumaya yetisebilir ama yok ise yurtdisindan siparis ediliyor ve 15 gun suruyor

Paşabahçe, kavacık taraflarında yetkili servis var mı. Bilen var mı. Nete giremiyorum şu an

Gerçi çoktan çekici çağırıp servise yollamışsındır motoru ama...

Kavacıktan Çavuşbaşı yoluna girince, 4-5km sonra Çavuşbaşı merkeze gelmeden hemen önce sola ayrılan yolun (Polonezköy yolu) hemen başında Erkan usta var.

Dostum bizim buralarda yetkili servis yok. En yakın umraniyede var küçüksu ordan da hekimbasindan hafif hafif hızlanmadan gidebilirsin otobana cikmadan

Üzüldüm dostum, yeni almıştın motoru. Allah beterinden korusun. Geçmiş olsun..

Geçmiş olsun. Olur öyle şeyler. Cana gelmesin. Tavsiyem; Serviste olsa git motorunun yanında dur. Ne yapacaklarını, nasıl yapacaklarını iyice öğren. Baştan savma olmasın. Dikkat et

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar