Kaza Yaptık!!!...

hepinize tek tek teşekkürler :rendeer:

kazadan iki gün sonra durumumuz iyi sayılır.çarpmanın etkisinden dolayı ağrılarım devam ediyor. ilaç kullanmayı sevmediğim için ağrı kesici almadım ama alıcam. kuzen de iyi. yarın muayeneye gidecek cuma da dikişleri alınacak. sınava dün girdi ve fena geçmediğini söyledi. şimdilik durum bu. hepinize ilginiz için tekrar teşekkürler:rendeer:

Gerçekten büyük geçmiş olsun. Sitenize bu sabah üye oldum bir arkadaşın tavsiyesi ile ve ilk yazdığım form bu hayırlısı olsun diyorum.

geçmiş olsun dostum ... ama kuzenin için kaş açıklığı okul açısından ciddi bi risk olmuş.. umarım sorun çıkmaz..

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Umarım bir daha böyle şeyler yaşamassın.

:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun abicim
gene bu kadarla atlatmışsın ona bak kuzenine bişi olsaydı
ömür billah vicdan azabı
düşünmesi bile kötü:rendeer:

Çok geçmiş olsun. Kalitesiz ve/veya "fullface" olmayan kaskların zararlarına iyi bir örnek olmuş. Umarım herkes kendine göre bir ders alır.

Dün(16.04.2006) Yeşil vadi gezisinden dönerken kafama taş geldi. Kafamda kask olmasa kafamı delerdi heralde. Kask çok önemli arkadaşlar ihmale gelmez.

Çok geçmiş olsun arkadaşım umarım bir daha olmaz Allah daha beterinden saklasın bende kaza yaptım hem arkadan çarpan ben değildim bayan gelip arkadan yapıştırdı ehliyet yoksa tek suçlu sen oluyorsun ehliyet olmadan sanırım motosiklet kullanmamak daha akıllıca şimdilik kullanmayıp ehliyeti alacağım günü bekliyorum içim nasıl istiyor bilemezsin ama birine zarar verme düşüncesi beni tutuyor...

Cok Geçmiş Olsun..

en azından öz eleştirini yaptıgın için ve sorumluluk duyup yocunu öncelikle düşündüğün için tebrik ederim kardeşim..
kaza bi anlıktır önemli olan az zararla atlatmak...
bu tür kazalar tecrübedir canını sıkma..:)

çok sağolun. umarım birdaha böyle küçük dikkatsizlikler sonucu büyük zararlar verebilecek kazalar olmaz. bir anlık dalgınlık bi çok dünyayı karartabilir.

özellikle vurgulamak istiyorum ki kazanın olduğu yer benim haftada en az 3-4 kez geçtiğim ve başıma gelebilecekleri tahmin edebileceğim bir yoldu. hızım da yol için gayet makul bir hızdı. ancak nerden ne çıkacağı belli olmuyo işte.

yine vurgulamak istiyorum tercih kişinin kendisine kalmıştır ama bence mutlaka tam kapalı bir kask kullanılmalı. ve mutlaka tam korumalı mont ve aksesuarlar kullanılmalı. kanamalı yaraya neden olacak darbe almasanız bile ani sarsıntıyla oluşabilecek iç kanamaları önlemek için bu korumalar çok önemli.

bu sene ki motorlu artışını da göz önüne alırsak sanırım gerek sitede gerekse basında daha fazla uyarıcı yazılar yer almalı.

gerek fiyatlarıyla gerekse getirmiş olduğu rekabet ortamıyla çin piyasasının tırmanışa geçirdiği motosiklet satışları ve en büyük temennimiz kültürünün bu tarz kaza haberleriyle yara almamasını ve en büyük yaranın sadece hükümetten olarak kalmasını dilerim.

ve hepinize tekrar teşekkür ederim.:rendeer:

bahadir, çok üzüldüm abi ya. geçmiş olsun. allah beterinden korusun:pale:

Büyük geçmiş olsun. Artıçının sorumluluğunun omuzlarında olduğunu da bilerek iyi atlatmışsınız. Polise de yılın nobel barış ödülünü verseydiniz keşke. O an ehliyetin olsa haklılığın varsa dilini tutmak zorunda kalmazsın, ama ehliyet yokken ne dese he demek zorunda kalıyor insan. Allah hepimizi böyle kazalardan korusun.

dostum geçmiş olsun. ama en önemlisi ders alabilmek.. özellikle donanım en önemlisi. umarım okuyan arkadaşlar ders alırlar kaza yaptıktan sonra ders alınıyor ama ALLAH korusun kaybedilen sağlık yerine gelmiyor..kısa yol demeden kask mont dizlik vb. ihmal edilmemeli..illede yavaş arkadaşlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar