Kaza yaptık artçımla aksarayda :(

@zenon motor altımdan şahlanınca düşünün artık o oturduğu halde ayaklarının üstünde kalıp motor altından uçmuş benle beraber. o şok oldu zaten çok şükür bununla kurtulduk.

Geçmiş olsun ...
Allah beterinden saklasın diyorum..

Motosiklet yapılır . Sizde bir şey yok ya o sevindirici...

Tekrar geçmiş olsun...

@mertka
@siyahatmaca
@hanedan12
@istanbulccc
@canicellat
çok teşekkür ederim arkadaşlar. çok şükür diyoruz Allah kimsenin başına vermesin.

dostum büyük geçmiş olsun... istanbulda dikkatli olmak lazım ya.. şu grenajıda dert etme ..

SAkız Parasına Buluruzz Sana :mrgreen:

@by_star hocam yok valla umrumda değil grenaj motor o anda psikolojik etkilenmişiz. ondan dolayı yazmışım sonra dikkatimi çekti ama değiştiremedim. Çok sağol.

@aggressive çok şükür atlattık

Kardeşim çok geçmiş olsun çok üzüldüm :pale: neyseki sana ve eşine bir şey olmamış.Allah daha beterinden saklasın.Bir şeye ihtiyacın olursa ben buralardayım :rendeer::rendeer:

Geçmiş Olsun Allaha Şükür Birşeyiniz Yok.
Motoru Dert Etmeyin Parçaları İstemediğiniz Kadar Var...

@c.kara
@gunmember
@enginalcar
arkadaşlar çok sağolun iyiki varsınız.

büyük geçmiş olsun Allah daha büyüklerinden korusun..size ve eşinizede acil şifalar..boşverin olan motora olsun kazadan sonra zaten insan nedense hemen motoru düşünüyor biryerınde varmı kırık çatlak diye psikoloji iste :)

büyük geçmiş olsun Allah daha büyüklerinden korusun..size ve eşinizede acil şifalar..boşverin olan motora olsun kazadan sonra zaten insan nedense hemen motoru düşünüyor biryerınde varmı kırık çatlak diye psikoloji iste :)

bu tamamen psikolojik birşey. aynen katılıyorum.çok şükür dahada kötü olabilirdi.

Çok geçmiş olsun , üzüldüm şaşaırdım birden yazıyı görünce :(

çok geçmiş olsun kardeşim ..sizde bişi olmaması sevindirici motor her türlü halledilir...

elimizden ne gelirse yardımcı oluruz...

@demirgursel
@vedatarparcı sormayın tamamen psikolojik işte nevrim döndü mubarek kafamı beton dubaya çarptım kask vardı şükür düşünün travmayı
@peoples
@kankicbf
@akileos
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar