büyük geçmiş olsun arkadaşlar...
hergün ne öküzler , ne sığırlarla karşılaşıyoruz biz motorcular... kimimiz şanslı olup kurtarıyoruz, ama kimimizde bu arkadaşlarımız gibi bahsi geçen öküzlere yenik düşüyoruz. bunlara ne yapmalı bilemiyorum ama açıkçası trafikte onbin hatta yüzbinlerce tasmasız-yularsız sığır (!) dolaşıyor. bunların bi kenara çekilip
"- altımızdaki iki tekerlekli makinanın sadece makinadan iberet olmadığı , üzerlerinde et ve kemikten mamül insanlar olduğu, bu insanların sadece bir "can"a sahip olduğu, atari oyunlarındaki gibi oyuna defalarca baştan başlama şansının olmadığını ,kaza esnasında canını ve vücudunu araba içerisindeki "insan" kadar fazla koruyamayacağını, tek kaportasının giysileri ve sonra vücudu olduğunu kaza esnasında bir emniyet kemerine sahip olmadığını, genelde asfaltın direk tene temas edeceğini ve bunun kalın bir zımparadan daha beter şekilde vücudu soyacağını hatta kemikleri kıracağını, nihayetinde hepsinden önemlisi bizim birer insan olduğumuzun bunlara anlayana kadar anlatılması gerekiyor...
bilmiyorum bu nasıl olacak...............

r:

r:
bazı hayvanları yakalayıp dövesim geliyor , sonra şiddetin biz motorculara yakışmayacağını düşünüyorum , ki bu durumda tek suçlu biz oluruz.....
ahhh ahhhh daha anlatacak neler neler var gerçi içimde ama .......
tekrar geçmiş olsun dostlar , İNŞALLAH yunus arkadaşımız en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.......