KAZA yapanlar YAPMAYANLAR buraya :)

Evet 1 seneyı gecıyo motosıklet kullanıyorum 1 kazam var 150cc lık bı makıneye gore ehh ıste 3-4 gun yattım sonra bıraz korktum bınmıcem artık falan dedım motorumu yaptırdım bıraz bınıyım satarım dedım eee sımdı satamıyorum o lanet motor vırusu bana yıne bulastı ustelık ben bu virusu 150cc lık bı scooter dan aldım daha ıyılerıne bınsem ustunde yatarım herhalde ve sımdı soru gelıyo

Kazadan sonra muhabbet ettıgım motor kullanıcılarının hepsıne sordugum soru (muhabbetın koyulugundan sonra ) ABİ HİC KAZA YAPTIN MI ::146:: OFF OFF ben bu kadar kullanıcıya sordum hepsının kazası var hee kullanıcıdan kastım ole benım gıbı :pr: cınlı alıp 1000km yol yapmıs vatandaslar dıyıl cogunlugu 98-99 yıllardan berı motosıklet kullanan adamlar he sımdı benım bu muptedası oldugum forumda tecrubelı kullanıcılara soruyorum kaza yapmıs olanlar yapmamıs olanlar ??

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ufak yatmalar kazadan sayılmassa yapmadım...Allah kimseye de yaptırmasın.....

Anlamadığım neden kırmızı yazdın?...Zor okunuyor yaw...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abıcım motora bınıpte kaza yapmadım dıyenler yalan söler....
yanı 100 de 99u yalan söler...
bende kaza yaptım.....
hatta gecen dagdan uctum...bacaklarımda hala yaraları duruo....

kazaya neden olanda...araba....4 teker yanı....

Son düzenleme:
Motor kullanıcıları olarak en fazla risk taşıyan yönümüz tarafikte görünebilirlik miktarımızın düşük olması . Araçların bizi görebilmeleri çoğu zaman son ana kadar mümkün olmuyor . Bu ise ciddi riskler arz ediyor . Aniden yola çıkan veya aniden duran arabalarla karşılaşmak hepimizin hemen her gün karşılaştığı tehlikeler . Tüm bunlara insanların dikkatsizliği yeterli trafik eğitimi almaması ve motorlara karşı kasta varan hareketler eklenince şehiriçinde motor kullanmak büyük bir risk ve eziyet oluyor çoğuzaman . Ben geçen yıl cross motorumla bir arabayı geçmeye çalışırken o da öndeki arabaya makas tabir edilen hareketi yapmak istedi ve bana çarparak düşürdü metrelerce sürünen motorum ve ben büyük bir yehlike atlattık . Bu anlamda ARABALARA VE ŞEHİRİÇİNE DİKKAT

bende bir soru sorayim. belliki her motora binen illaki ufakta olsa kaza geçiriyor. peki bu kazaların yüzde kaçı ağır( kırık çıkık hastane olayları vsvs) olmuştur??

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bende bir soru sorayim. belliki her motora binen illaki ufakta olsa kaza geçiriyor. peki bu kazaların yüzde kaçı ağır( kırık çıkık hastane olayları vsvs) olmuştur??

Bunu kimse bilemez....Çünkü sayılmayan o kadar kaza oluyor ki motorda?...

abıcım motora bınıpte kaza yapmadım dıyenler yalan söler....

Böyle birşey yok arkadaşlar ben yapmadım.
Ama ön dikemem, arka dikemem, dizim yere değecek kadar limitlerde viraj alamam, 290 basamam. Yani limitlerimi hiç zorlamadım
Tabi bu km ile de ilgili şimdi günde 500-1000 km yapan kurye arkadaşların karşı karşıya kaldığı risk oranıyla benimki bir değil.
Kaza yapmadığıma seviniyormuyum HAYIR
Devamlı içimde düşmenin nasıl bir his olduğu merakı ve ne zaman düşecegim korkusu var :)

ben yeni aldım motorumu 1500km yaptım istanbulda şehir içinde 2haftada hergün kıta geçiorum.. 2 kaza geçirdi motor tekinde ön tarafı dagıldı ama 2sinide ben yapmadım kazalar normaldir her insanın başına gelir ama gelen mala gelsin inş kimsenin canına bişey olmaz..

yapmadımda çok yaptırdım dermişim :)

Şükürler olsun kaza yapmadım ama yan yatırdım motoru olduğu yerde altında kalmadan kaçtım :)

yapmadım :p
yaptıysam da hatırlamıyorum :mrgreen:

yaaa yaptım da önümdeki aracın şoförü yüzünden :pr:
yeşil ışık yanınca birden geri geri geldi. benim çamurluk sizlere ömür işte :salut:

allah daha beterlerinden hepimizi korusun. herkese iyi sürüşler :rendeer:

Son düzenleme:
satte 100 km hızla kaza yaptım... eğer yaşıyorsam bunu korumalarıma borçluyum...

motoru ilk aldığım gün düştüm izleri hala duruyo ama bana iyi bi ders oldu bu zaten düşmekten zerre kadar korkmuyorum,korkucak olsam motora binmem,motor keyfi herşeye değer...:bounce:

simdiye kadar sadece bir yuvarlakta (bunun türkcesini bilmiyorum, ingilizcesi roundabound, amerikalilar rotary derlermis) yerdeki topragi görmedigim ve fazla yattigim icin düstüm. onun disinda bir vukaatim yok. o düsüsten sonra sola yatmakta biraz zorlandim. ancak azimli bir calisma ile o korkumu da yendim.

böyle basit, düsük hizlarda (düstügümde herhalde 25-30 ile gidiyordum) düsmeler disin ciddi bir kaza yapmaya da hic mi hic niyetim yok!

kazanın ne zama n geleceği belli olmaz bu düşük htzdada olabilir yüksek hızdada. 2 ay önce yaklaşık 40 km de önüme ani çıkan araca çarpmamak için o an ki refleksle frene asılınca motor yan yattı bu gibi durumlara alışık olmam nedeni ile kendimi motorun üstünden atmak istedim fakat ayağımın motora takılması nedeni ile dengemi kaybedip omuzumu ve ayağımı kırdım ki üzerimde korumalarım olguğu halde .bazen ne kadar dikkat etsekte olacak kazaların önüne geçemiyoruz

damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış.düşmek ve ya kaza yapmak kötü bir duygu ufak kazalar iyidir ben şimdi daha dikkatliyim:cat:ilk okul çocuklarının ezberi gibi oldu:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kazayı herkes yapar.....Ama iş kazayı ucuz atlatabilmekte.....Bu da kişinin şansı ve becerisi tabi en önemlisi kadreri çok önemli....

soru:
kaza yapmamak için motor kullanmamak yeterli mi?
şaka bir yana cidden motor kullanıp ta kaza yapmayan neden olmuyor?(kısaca motorun doğası mı ?)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
soru:
kaza yapmamak için motor kullanmamak yeterli mi?
şaka bir yana cidden motor kullanıp ta kaza yapmayan neden olmuyor?(kısaca motorun doğası mı ?)

O şekilde algılama.....İlla taşıt kullanırken olmıyacaksa yani taşıt sahibi de diilsen ya dolmuşta ya otobüste yaşarsın...

Kaza gelicekse bisikletlede gelir...

Sen motora binmiyorsun diyelim....Motorun da yok.....Ama birgün kaldırımda yürürken motorun biri daldı kaldırıma sen de kazaya karıştın....Nooldu motora da binmiyordun?....:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar