Kaza yapanlar kervanına bende katıldım...

çok geçmiş olsun,çok üzüldük ama bunada şükür dediğin gibi onur sualp ve niceleri feci şekilde aramızdan ayrıldılar.acil şifalar diliyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun,daha kötüsü olabilirdi,allah korumuş

Geçmiş olsun. Çok feci bir kazaymış, parmağın geri dikilememesi kötü olmuş. En azından serçe parmağı olması teselli edici.

Çok geçmiş olsun ya içim gitti valla parmağın kopmasına acil şifalar :pr::pr: :rendeer:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok çok büyük geçmiş olsun arkadaşım, yazını dehşetle okudum
bu derece sorumsuz insanlara sahip bir ülkede yaşadığım için artık utanmaya başladım
olayın kesinlikle peşini bırakma, mutlaka bir şekilde ver cezasını...

çooook geçmiş olsun,duyunca çok üzüldüm...

en kötüsü,en beteri böyle olsun...

allah acil şifalar versin

geçmiş olsun arkadaşım sabah sabah ınan cok uzüldüm yanı motordan bu sürücüler yüzünden soğuyoruz bazen bize ne zaman nerde ne olablır pıskolojisi oluşmaya başladı.

mtk

allah acil şifalar versin, umarım suçluyu bulur hakim karşısına çıkarırsın.. çok üzüldüm..

Mersin İl Temsilcisi
ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN.... durmak, gitmekten daha önemlidir derim hep...
yeter ki duracağın yeri ve mesafeyi iyi ayarlamak lazım dicem ama olan olmuş.... çok şükür ki hala aramızdasın. her işte bir hayır vardır. hayatını tamamıyla sekteye uğratacak kadar bir özrünün kalmaması çok büyük lütuf...
şükrü ve duayı eksik etmemek lazım ....

geçmiş olsun... inşallah o aracı bulursun...insanlarda hiç vicdan yokmu acaba.:silent::silent: allah korumuş büyük hasarlar da olabilirdi...acil şifalar dilerim..

Motosikleti
ZX12R
geçmiş olsun..:pale: iveconun peşini bırakma...!!:pr:

Geçmiş olsun arkadaşım, ucuz atlatmışsın, bende büyükçekmece - gayrettepe gidiyorum her sabah e5 den.

Saygısız o kadar sürücü varki. Sağ şerit çok güvensiz, özellikle girişler ve çıkışlar, dönüşlerde kesinlikle motosikleti görmüyorlar ve üstelik ani ve sinyalsiz dönüyorlar.

Garip ama sol serit biraz daha emniyetli ( olmaması gerekirken ) buradaki araçlar genelde motosiklete fazla yaklaşmıyor. Giriş çıkış da olmadığı için tek risk seni soldaki çelik halatlara ( ölüm halatları ) yapıştıracak bir sürücü.

Olum halatlarından çekindiğim için orta şeridi kullanıyorum. Burada da en büyük risk sol şeritten hızla en sağ şeride geçip zik zak yapan cellat lar.

BEYNIMLE SÖYLE BİR ANLAŞMA YAPTIK O MOTORU KULLANIYOR ( GERÇEKTEN BEN FARKINDA DEĞİLİM O KULLANMAK İÇİN GEREKLİ HAREKETLERİ YAPIYOR ) BENDE TÜM ARAÇ SÜRÜCÜLERİNİ KOLLAMAYA ÇALIŞIYORUM. AMA NEREYE KADAR.

Tüm motorcu arkadaşlarıma emniyetli ve güvenli sürüşler dilerim.

Büyük geçmiş olsun. Eldiven var mıydı ?

Rahmetli babam hep söylerdi : Korna çalıp selektör yapacağına frene bas.

Haklı olman birşey değiştirmiyor şu durumda, sen haklısın o haksız, o sağlam ama senin parmağın koptu....

Son düzenleme:
kardeşim büyük geçmiş olsun. Allah beterinden korumuş. Şu araçlarla inatlaşmamak lazım yol verin gitsin nereye gidiyosa, yok önunden geçerim ya da yanında geçerim diye düşünmeyelim lüfen..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar