Ehliyetsiz bir şoför tarafından kaza olduğu için sigorta şirketiniz bu ödemeyi yapmaz. Tabi ehliyetli birinin ismi yazılmadıysa diyeceğim ama yine ödemez çünkü yaralanmalı bir kaza neyse neticede sigortanız ödemez bilginiz olsun :bounce:Ayrıca kazada bulunan karşı tarafın hasarı sigortamız tarafından karşılanacaktır.
.
Konu ile ilgilenip mail atan Yalçın Tuncer,Salih Kılıç ve Uğur Kızmaz beylere teşekkür ederiz.
Yanlış algılanan birkaç durum var.Ben kimsenin hayattki statüsü hakkında yorum yapmadım.Söylediğim tek şey firma hakkında pek bilgi sahibi olmamanızdı.Ben olaylara disardan bakan fakat usulsuz islerin neler oldugunu fark edebilicek ve duzelmesi icin gerekli calismalari yapacak yada yapilacak calismalara katilmayi goze alacak kadar yetiskin bireyim.
Ayrica bu tip olaylarda insanin hayattaki statusunun sorgulanmasi bile hos degil.
Insan kendine ve cevresine duyarli ise ister duruma disardan bakan biri ister ise konuya hakim biri olsun yukumlulukleri sorumluluklari vardir ve tabiki tartismaya aciktir , ben duyarliyimdir ahmet duyarsizdir ben hasta gorurum durur arabama alirim bi baskasi almaz.
Bu arada 10 yili askin suredir yaninda personel calistiran bir esnaf oldugumu animsatmak , personel calistirmanin ulkemizdeki hangi yasalara gore yapildigini bilecek kadar tecrubeliyim.
+kimseyi savunmuyorum
opuyorum :rendeer:
Ehliyetsiz bir şoför tarafından kaza olduğu için sigorta şirketiniz bu ödemeyi yapmaz. Tabi ehliyetli birinin ismi yazılmadıysa diyeceğim ama yine ödemez çünkü yaralanmalı bir kaza neyse neticede sigortanız ödemez bilginiz olsun :bounce:
Yalçın Tuncer =teccol![]()
Gelen maıle cevaben bır maıl daha gonderdım ve şirket yetkılısı Kayhan Bey'ın olumlu sozlerı benı azda olsa tatmın ettı.Tabıkı bu demek degılkı konuyu burda bırakacagım dostlarımın aracılıgıylada resmı açıdan gerekenın fırmaya yapılması ıcın elımden gelenı yapacagım.Umarım fırma yetkılılerıde bayılerı hakkında uygun onlemler alırlar...
Yalçın Bey
Sizinde bildiğiniz gibi sözünü ettiğim sigorta trafik sigortası idi.Karşı tarafın hasarı sigorta tarafından önce karşılanır daha sonra bize rücu ederek bedeli bizden talep eder.Benim kastım bu olay ile ilgili olarak diğer tarafın maduriyetininde giderilecek olduğudur.Sorumluluklarımızın arkasındayız.Mazeret üretmeden tekrarını önlemek ana prensibimizdir.Bir önceki mail de telefonum mevcuttur.Size grubumuzu ve kendimi daha iyi tanıtmak için bir gün konuğumuz olmanızı çok arzu ederiz.
Saygılarımızla
Kayhan bey
İlginiz için teşekkür ederim. İnşallah birgün www.motorsiklet.net olarak ziyaretinize geliriz. Ve lütfen ehliyetsiz kimseyi çalıştırmayın. Çünkü banada ehliyetsiz biri çarptı alıp hastaneye götürdüm sabaha kadar karakolda tuttular beni. Tekrar teşekkür ediyorum ilgi ve alakanıza.
Devrettik hüco
Harbiden hee :mrgreen: isterse zaten bulurKeşke linki doğru verseydin de adam merak edip tıkladığında siteye ulaşabilseydi![]()
Keşke linki doğru verseydin de adam merak edip tıkladığında siteye ulaşabilseydi![]()