Kaza ve sonrasındaki yedek parça fiyatlarının şaşkınlığı...

dün yeni aldığım motorumla ufak bir kaza atlattım.Bizim buranın Ayvalığın kışın fırtınası meşhurdur:deniz suyunun dalgakıranları aşmasıyla kayganlaştırdığı yol ve rüzgarın tokatlaması sonucu çok düşük bi hızdayken sanırım 20veya 30 civarıydı,kaydım ve düştüm motor sola yatarken ayağım cup kullanan arkadaşlar bilirler yandaki rüzgarlık gibi olan yere takıldı,anında kırıldı orta yerınden.vites kolundaki ayak dayama yeri yukarı kalktı 1 ,2 parmak kadar.servis ayaklıgın dogrultulacagını degstrılmesı gerekmedıını,kırılan ruzgarlık parcasınında 75 lıra olduğunu söledı.çin malı motoru onca sene kullnadıktan sonra bana bu fiyat fazla geldı,Japonun kaderi bu olsa gerek yedek parca pahalılığı!! allahtan saga yatrmadım motoru egzostun fıyatını hiç düşünemiyorum!! neyse olan oldu canıma bisey gelmedı ya gerısı sorun deıl.hepinize kazasız belasız sürüşler diliyorum arkadaşlar...

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Geçmiş olsun kardeş, bu kazayı düşük hızda yapman bir şans :)
Ah o bölgelerin fırtınası yok mu :pr:
Ben de bir gün rüzgarla boğuşmaktayken (çocukluğumda, Peugeot moped ile) o rüzgarın yol kenarındaki tüm toprağı asfalta ince bir tabaka halinde döşemesi yüzünden düşmüştüm :jocolor:

sağol kardeşim.Evet dedıgın gıbı düşükk hızda düşmem ve yanımdan o anda araç geçmemesi büyük şans.Hiç sorma Ayvalığın herşeyi güzelde ah şu yaz kış rüzgarı olmasa :D

sağol kardeşim.Evet dedıgın gıbı düşükk hızda düşmem ve yanımdan o anda araç geçmemesi büyük şans.Hiç sorma Ayvalığın herşeyi güzelde ah şu yaz kış rüzgarı olmasa :D

Başka bir açıdan bakacak olursak, şu motosikletin her şeyi iyi güzel de, ah bir de düşmesi olmasa :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar