- Konu Yazar
Abilerim,kardeşlerim merhabalar perşembe akşamı istanbul ortaköyde motosikletimle ufak çaplı bi kaza yaptım çok şükür benim hiç bir şeyim yok (kaskım ve eldivenim sağolsun ) kazada önümde ani fren yapan bir arabaya arkadan çarptım , kaza sonucu motosikletimin direksiyonu aşırı dereecede yamuldu , gecenin o saati mecbur o yamuk direksiyonla bakırköye kadar gelmek zorundaydım. arkadaşımla beraber elimizle çekerek direksiyonu azda olsa düzeltelim dedik , benim arkadaş direksiyonu çekerken diziyle motosikletin deposundan destek aldı ve depoda çok ufak bir göçük oluştu. ufak tefek ama motorumu 0 aldığım için ufakta olsa benim canımı çok sıkıyor, bugün bi kaç kaportacıya ve motorcuya sordum en düşük fiyat 100 tl istediler düzeltmek için kendi motoru aldığım servis depodaki benzini boşaltıp hava bastı depoya ama nafile, düzelmedi biz bunu yapamayız dediler. sizlere sormak istedim son kez belki daha önce başına gelen vardır. deponun resimlerini atıyorum yardımcı olabilcek birisi varsa çok duamı alır
herkeze kazasız belasız sürüşler.
(Ezilen yer tam B harfinin altı)

(Ezilen yer tam B harfinin altı)

Son düzenleme: