Kaza Tespit Tutanagı

Merhaba,

13 Agustos'ta trafik kazası geçirdim, tutanagımı polis tuttu, bogazici emniyetten aldıgım belgeyle birlikte motorumu servise bıraktım.
Dosya açıldı, eksper gelip motoru gördü, aradan neredeyse 1 ay geçmesine ragmen Sigorta Bilgi Merkezi'nin websayfasında KTT sorgulamada kayıt bulunamadı diyor.

Sebebi nedir? Bilgisi olan varmı? Süreci bilen biri aydınlatabilirse çok sevinirim.

Karsı tarafın sigortasını arayınca, dosya hala kapanmamış diyorlar. Ama bildigim kadarıyla KTT'nin eksper dosyasıyla dogrudan bir alakası yok.
Aradan 1 ay geçmesine ragmen yüzde kaç kusurluyum bilgisini alamadım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Senin hasar dosyasını açan kişiden alacaksın bu bilgileri.

benzer durumla bende karsilastim polisin tutanak tuttugu durumlarda kaza tespit tutanagi olmuyormus zaten polis kaza tutanaklarina bunu yaziyor. size polisin verdigi tutanaklardan birinde

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------

benzer durumla bende karsilastim polisin tutanak tuttugu durumlarda kaza tespit tutanagi olmuyormus zaten polis kaza tutanaklarina bunu yaziyor. size polisin verdigi tutanaklardan birinde kaza sonucu diye bir bolum var orada ihlaller kisminda sizin ver karsi tarafin ihlal maddelerini yaziyorlar. ayrica dosya numarani ve aracinin islemlerini yuruten eksperin bilgilere ulasabilirsiniz eksperi taciz etmezsebiz salladikca salliyorlar 20 gunde anca tamamlattirabildim ben defalarca konusmanin ardindan. @tsugha

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar