Kaza Tanıkları aranıyor (20 Ocak 2016 Balmumcu)

Artık motosiklet kazalarında ölümler haber bile olmuyor konuyu twitter'da gördüm haberi zor buldum.

http://www.sondakika5.com/gundem/trabzonlu-mustafa-yilmaz-motosiklet-kazasinda-oldu-2294.html

Trabzon Köprübaşı ilçesi Fidanlı mahallesinden Muzaffer Yılmaz’ın oğlu Mustafa Yılmaz Beşiktaş Balmumcu mevkiinde kullandığı motosiklete arkadan bir minübüsün çarpması sonucu vefat etmiştir.

Haber üstteki şekilde twitter'da abisinin bir çağrısı vardı belki aramızda görgü tanığı olabilir.

C3C1UogW8AAsGKB.jpg:large

Hepmizin böyle arkadan gelen aracın vurması sonucu hayatımız kaybetme olasılığı çok yüksek. Ben yaşadım ordan biliyorum. Makas atan biri, hız yapan biri, alkollu veya haplı biri...

Lütfen herkes olayın hassasiytine sahip çıksın!

Bu tip şerefsizlerden kurtulmak için arınma gecesi lazım artık. Umarım kazayı gören kişilere ulaşılabilir.

Arka stoplarım led ve fosforlu yelek giyiyorum Ama makas atana karşı pek şansımız yok.

Kamera kayıtları yeterli delil olanağı sunmuyor mu? Kazaya sebep olan kişinin beyanları, bu görüntülerle çelişmiyor mu? Umarım görüntüler nettir ve bu katil hakettiği cezayı alır.

Kamera kayıtları yeterli delil olanağı sunmuyor mu? Kazaya sebep olan kişinin beyanları, bu görüntülerle çelişmiyor mu? Umarım görüntüler nettir ve bu katil hakettiği cezayı alır.

Hocam ben sadece konuyu twitter'da görünce , kazayı bulup buraya taşıdım daha çok kişiye ulaşması için.
Ama mantıken görüntüler net olsa buna gerek kalmazdı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar