Kaza Sonrasında Kask Çıkarma

Çok faydalı bilgiler.Emeği geçen doktora sonsuz teşekkürler.Bir de şöyle birşey var.Türkiye'de bilgisiz kişiler paldır küldür kaskı çıkarmaya kalkabilir."Doktor gelmeden kaskı çıkarma" yazısı yapıştırılırsa kaskın görünen bir yerine faydalı olur düşüncesindeyim.

Çok faydalı bilgiler.Emeği geçen doktora sonsuz teşekkürler.Bir de şöyle birşey var.Türkiye'de bilgisiz kişiler paldır küldür kaskı çıkarmaya kalkabilir."Doktor gelmeden kaskı çıkarma" yazısı yapıştırılırsa kaskın görünen bir yerine faydalı olur düşüncesindeyim.

O yazı malesef kaskı çıkarmaya engel olmaz..:cyclopsan

okurken içim ürperdi Allah yaşatmasın böyle bir anı ama yinede bilgi sahibi olmakta fayda var..yazan arkadaşa teşşekkür ediyorum ellerine sağlık

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bilgiler için çok teşekkürler..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim bir tane kaskım vardı,bunun üstüne 'doktor gelmeden çıkarma'yazılı sticker yapıştırdım 4-5 tane,benim eğitimli, bilinçli zannettiğiim arkadaşlarım abi bu ne niye yapıştırdın neyi çıkarmiyicaz gibi salakca sorular sorunca vay halimize dedim,günümüz türkiyesinde kamyon altında kalan insanları bile telefonla resmini çekiyorlar böyle cahil bir milletin üyesiyiz,yani kaza yaptıktan sonra işi bilen bir motorcu gelirse yanımıza şanslıyız çünkü kazadan kurtulduğumuza şükredemeden gaskı çığarın da nefes alsın diye birileri illaki gelecek

Yazan ve paylaşan kişilerin ellerine sağlık... Gerçekten önemli bilgi...

B ehliyet alırken böyle bir konu yoktu..
A ehiyet alırkende ders yok..

Bence büyük eksiklik.. Okuyalım, Kaydedelim, Paylaşım lütfen...

benim bir tane kaskım vardı,bunun üstüne 'doktor gelmeden çıkarma'yazılı sticker yapıştırdım 4-5 tane,benim eğitimli, bilinçli zannettiğiim arkadaşlarım abi bu ne niye yapıştırdın neyi çıkarmiyicaz gibi salakca sorular sorunca vay halimize dedim,günümüz türkiyesinde kamyon altında kalan insanları bile telefonla resmini çekiyorlar böyle cahil bir milletin üyesiyiz,yani kaza yaptıktan sonra işi bilen bir motorcu gelirse yanımıza şanslıyız çünkü kazadan kurtulduğumuza şükredemeden gaskı çığarın da nefes alsın diye birileri illaki gelecek

Kamyon altında kalan insanın fotoğrafını çekmek.... Biliyorum bunu. Acıların, hüzünlerin, duygusal karmaşaların dizilerde, televizyonlarda bol bol göterilen, yaralının veya ölmüş insanın cesedini sansürsüz, ailesine saygısızca gösteren ve insan haklarına tecavüz suçu işleyen gazete ve medyanın işlendiği bir ülkede böyle trajikomik hikayeler oluyor.

Bu arada bu başlığı zaman zaman hortlatmak lazım. Bir kişi de olsa bilinçlensin en azından.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar