Kaza sonrası yardım !

Merhaba degerli forum uyeleri 11 eylul 2015 te motosikletimle altunizade metro'nun orada kaza gecirdim suc bendeydi cekmekoy donusunu kacirdim orta seritten seyrederken sag seride gecip ani fren yapmamla birlikte arkadan taksi carpti neyse korumalarim tam oldugu icin (dizlik yoktu) sadece dizim yuzuldu boylelikle atlattik ambulans geldi beni aldi polislerin alkol testi yapmalari gerekiyormus yeni polislere denk geldigim icin almayi unutmuslar hastaneden sonra karakola gidip evraklarimi almak istedigimde alkol testi lazim hastaneye tekrar git dediler neyse gittim testi yaptirdim verdim karakola evraklarimi aldim buraya kadar hersey normal bugun sigortadan arayip kazada alkollu oldugumu ve karsi tarafin 1800 liralik masrafini benden alacaklarini soylediler alkol testinde yazanlar ethanol test sonucu 10.0 cut-of degeri10 toksik konsantrasyon >80 mg/dl de ise birsey yazmiyor bu degerlere gore ben alkollumu gorunuyorum ki ben alkol kullanan biri degilim lutfen bilen forumdaslardan yardim bekliyorum simdiden tesekkur ederim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar