- Motosikleti
- Voge SR1
- Konu Yazar
Herkese iyi akşamlar. Bugün saat 18.45 civarı İstanbul/Avcılar tarafında Voge Sr1 motorumla bir kazaya karıştım. İlk vukatı hızlı gerçekleştirdik. Yanyolda 60-70 arası bir hızla ilerler iken sağdan bir araba yola çıkmaya çalıştı. Önümdeki araç ucu ucuna çarpmadan durabildi lakin frenlere asılmama rağmen tam duramayıp sol arkadan çaptım. Çarptığım araçta herhangi bir kırık vb. şey olmadı ancak benim motor önden iyi bir darbe aldı. Saklama gözündeki usb portundan tutun da anartarsız çalıştrıma yerinin sıkışıp döndüremeyeceğime kadar. Yürüyen aksamlarda bir sorun yok çok büyük ihtimal ama önden sağlam yedi. Anahtarsız çalıştırma yerinin kilitlenmesi yüzünden de motoru çalıştıramadım. Kazanın olduğu yerdeki bir dükkana koymak zorunda kaldım. Şimdi yarın gidip almam gerekiyor lakin motoru çalıştıramıyorum direkt yetkili servise götürmek istiyorum ancak dediğim gibi o dönen yer sıkıştı. Böyle bir durumda ne yapmam lazım acaba? Yarın sabah Voge nin çağrı merkezini arayacağım. Ancak diyecekler getirin bakalım. Çevreden bir ustaya gösterip en azından çalışmasını sağlasam serviste laf ederler mi bilemiyorum. Böyle bir durumda ne yapmak lazım acaba? Şimdiden teşekkürler.