- Konu Yazar
Öncelikle çok büyük geçmiş olsun motorun fotoğrafını görünce sizdeki hasarın az olmasına sevindim. Eski Kasa 250 olsaydı sanırım 3000 ile 3500 arası birşey çıkardı ama bu yeni kasa sadece ön kafan 900 lira olması lazım diye biliyorum can sağlığı çok takmayın ama sanırım astarı yüzünden pahalıya gelicek pert ayırma olasılıklarıda yüksek gibi görünüyor. Gelişmeleri buraya yazarsanız ihtiyacı olan arkadaşlar olabilir.
öncellikle teşekkür ederim haklısınız cana geleceğine mala gelsin. Karşı taraf %100 hatalı bulundu en ufak çiziğine kadar değiştirtiyorum ve kaskım darbe aldı onunda ücretini alacağım. Eğer pert çıkarsa piyasa değeri veriliyormuş piyasa değeri 13bin tl civarı pert çıkartılırsa benim için daha iyi olur. Gelişmeleri buraya yazacağım.
motorun ederinin %51'ini geçtiğinde perte ayrıldığını duymuştum.bu parça listesini veren yetkili sana fiyatını da çıkarsın bi zahmet.bir de karşı taraf tamamen suçlu ve sen motorum değer kaybına uğrayacak deyip dava açarsan değer kaybının tamamını alırsın.tecrübe ile sabit.
Yarın gidip servisle görüşeceğim ne kadar masraf çıktığını ona göre pertlik hakkında aklımda bir fikir olur. Servis suzuki servisi olduğu için parça fiyatı için honda ile görüşeceklerdi o yüzden işlem 2 3 iş günü uzadı. Bu değer kaybı için tam olarak ne yapmam gerekiyor hem ben faydalanayım hemde konuyu okuyan arkadaşlarda bir bilgi olsun.