- Konu Yazar
Öncelikle merhabalar bu gün (11.01.2018) sebebini anlamadığım bir nedenden motosikletin ön tekeri kaydı ve sağa yatıp düştüm. Şükür ekipmanlarım olduğundan bana hiç birşey olmadı çizik bile yok. Çevredekilerin değişiyle düştüğüm yerin zemini çok kayganmış. Konumuza gelecek olursak kazadan sonra fark ettim. Gidon sağ elcik sol elciğe göre bana mesafe olarak daha yakın ve motosiklet gidonu bıraktığım an sağ tarafa eğilerek yatarak sanki viraj alıyormuş gibicesine eğiliyor sağa yatıyor ve sağa dönüyorum gidonu tutmasam birdaha yatıcaz sağ tarafa düşücez o derece kötü bir durumda. Düştüğünde koruma demirim sağ tarafı yamulmuş bunu elimle orada düzelttim sağ fren maneti baya darbe almıştı ama bundan daha fazlası yoktu ha birde koruma demiri alt kaynağından kopmuş zaten o küflenmiş ve çok küçük bir puntalık yer tutuyordu ondan kopmuştur. Amortisörlere bakıyorum bi eğrilik yamukluk belli değil şase ve motorada önden arkadan bakıyorum ondada bir yamukluk sezmedim tek fark ettiğim farım hafif sağ tarafa dönmüş. Düştüğüm hız inanın koşma hızıyla normal yürüme arasındaydı bu nasıl oldu hiç anlamadım yani bir metrelik alanda kaydım düştüm. Kısacası gidon bırakılmıyor giderken ise sürekli düz gitsin diye uğraşmam gerekiyor ve kolumu ağrıttı eve gelene kadar. Sorum ise şu acaba sağa yatıp sadece manet ve koruma demiri yere sürterek bu duruma nasıl gelir nereler yamul muştur veya ayarımı kaçtı şimdiden teşşekürler.
Motosikletim 2015 Mondial 150 Mr Vulture'dir.
Motosikletim 2015 Mondial 150 Mr Vulture'dir.