kaza sonra sı yedek parça arama=)=)

arkadaşlar merhabalar bugun tophane önünde tramvay yolunda mt 03 ile kaza yaptım ( ucuz atlattım )
Şimdi sorum şu olacak
motorun gidonu yamuldu ( değişecek)
motorun fren pedalı yamuldu ( değişecek)
motorun sürücu ayak koyma yeri kırıldı ( değişecek)
motorun arka yolcu ayak koyma yeri yamuldu ( kökten değişecek)=)

şimdi gittim servisine sordum aşağı yukarı 300 lira ile 400 lira arasında olacağını söylediler.
bu parçaları kendim bulamazmıyım ve ya daha ekonomik bir servis veya motorsiklet tamircisi tanıdığınız varmıdır.?
Çok teşekkürler

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
geçmiş olsun.
bende geçen akşam motorla yan yattım. koruma demiri ve gidon ağırlığı çizildi, egzoz çizildi ve sinyal camım kırıldı. çizikleri rütuş yaptım fakat sinyal camım değişecek. 26 tl civarı bi ücreti var. kısacası can sıkıcı durumlar. parça olarak mt 3 yeni bi model olması ve satış rakamlarının az sayıda olması nedeniyle yan sanayi veya çıkma parça olarak kolay bulunur olacağını sanmıyorum. karizmaya çok önem vermezsen kırılan ve yamulan parçaların onarımına yönelebilirsin.

yok parçaları değiştirmem lazım kötü görünüyor gördükçe canımı sıkıyor üstüne binesim gelmiyor onun için değiştirim =)=)=))=)=

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ozaman sanırım belirttiğin meblayı ödeyeceksin. 2 adet peg bir gidon ve bir fren maneti 400 tl normal. hatta benim motora göre ucuz bile. benim sinyalin tamamı kırılmış olsa 90 tl felan tutacaktı. en temizi tabiki sıfır parça kullanmak.içinede daha iyi sinecekse fazla altertatife yönelmeye çabalamana gerek yok. yetkili serviste sıfır parçayla başın ağrımadan taktır.

arkadasım gecmis olsun bucen kısıtlıysa cok ucuza halede bilirsin nevar bunda yeni alacagına sorunlu parcalrı duzeltirsin:))

motorun gidonu yamuldu ( değişecek) degisecene duzeltirsin

motorun fren pedalı yamuldu ( değişecek) cok basıt duzeltirsin benim xt yamuldu duzeltim

motorun sürücu ayak koyma yeri kırıldı ( değişecek) kaynak etire bilirsin

motorun arka yolcu ayak koyma yeri yamuldu ( kökten değişecek) kokden degisecene duzelir
egerki maslak tarafına yolun duserse urabana gidon harıcı hepsini haletire bilirrim tabi gidonuda sokersen onuda hletire bilirim

arkadaşlar merhabalar bugun tophane önünde tramvay yolunda mt 03 ile kaza yaptım ( ucuz atlattım )
Şimdi sorum şu olacak
motorun gidonu yamuldu ( değişecek)
motorun fren pedalı yamuldu ( değişecek)
motorun sürücu ayak koyma yeri kırıldı ( değişecek)
motorun arka yolcu ayak koyma yeri yamuldu ( kökten değişecek)=)

şimdi gittim servisine sordum aşağı yukarı 300 lira ile 400 lira arasında olacağını söylediler.
bu parçaları kendim bulamazmıyım ve ya daha ekonomik bir servis veya motorsiklet tamircisi tanıdığınız varmıdır.?
Çok teşekkürler
Geçmiş olsun:rendeer:
geçmiş olsun.
bende geçen akşam motorla yan yattım. koruma demiri ve gidon ağırlığı çizildi, egzoz çizildi ve sinyal camım kırıldı. çizikleri rütuş yaptım fakat sinyal camım değişecek. 26 tl civarı bi ücreti var. kısacası can sıkıcı durumlar. parça olarak mt 3 yeni bi model olması ve satış rakamlarının az sayıda olması nedeniyle yan sanayi veya çıkma parça olarak kolay bulunur olacağını sanmıyorum. karizmaya çok önem vermezsen kırılan ve yamulan parçaların onarımına yönelebilirsin.

Sizede geçmiş olsun:rendeer:

Allah tekrarından korusun:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar