teşekkürler arakaşlar ALLAH kimseye vermesin zor bidurum
-Avcıları bende iyi bilirim arif in yanında çalışan hayri yi biliyosundur sen oda bizim evin altındaki bilge motor a girdi şimdi herşeyi onlara soruyorum
hayri benim kankim ya![]()
geçmiş olsun caner, güzelim ZC'yi hiç bu halde görmemiştim, hemen kapı önündeki kendi motoruma baktım
en azından dandik kasktan da kurtulmuşsun, bi dahaki sefere sağlamn bişey alırsın artık.
teşekkürler arakaşlar ALLAH kimseye vermesin zor bidurum
-Avcıları bende iyi bilirim arif in yanında çalışan hayri yi biliyosundur sen oda bizim evin altındaki bilge motor a girdi şimdi herşeyi onlara soruyorum
hayri benim kankim ya![]()
ohoo iyi ozaman bilge motora geldiğinde görüşelim ozaman???
ya çok saolsın kardeşim.Bir aralar, neden ; motor la uzun yola çıkılmaz her an yolda kalıcakmışgibi sürün, dikkatli olun ,hız yapmayın bu motorla, dediğimi anlamışsınızdır.Bazı arkadaşlar motoru sattın arkasından laf ediyorsun gibi düşünselerde bu zc ler ile kazadan kurtulmanın pek mümkün olmadığını gördüğüm için söylediğimi onlarda anlamışlardır. motoru sattım zaten bir . 2cisi kask olarak ls2 cartoon 2009 tiplerinden aldım kırmızı parlak kaliteli gözüküyor ama kullandıkça anlıyacağız
herşeyiçin teşekkür ederim
ohoo iyi ozaman bilge motora geldiğinde görüşelim ozaman???
tabi grüşürz.
kardeşim bu olay ibret değil sana ders olsun.
motor kırılır parçalanır önemli değil. o arkadaşın hayatı, motosiklet gibi 500 600 lirayla geri getirilemezdi.
ehliyetini al, alkollü motor kullanma/kullandırtma. geçmiş olsun.