kaza kasımpaşa çağlayan yolunda

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
1 saat evvel kasımpaşa çağlayanda taksimetre sürücüsünün dominos pizza motokuryeye çarpmasıyla meydana gelen kazada allahtan ölü veya yaralı yok,adının serkan aktan olduğunu öğrendiğim 22 yaş civarı kardeşimizin durumunu görüp ambulansı çağırdık ve hastaneye doğru yola çıktı sağlık durumunn iyi olduğunu duymak bizi çok sevindirdi,serkan kardeşimize büyük geçmiş olsun enbüyük kazası bu olması dileklerimizle,taksici arkadaşlarımızında motor sürücülerine karşı daha duyarlı olması temennilerimizle

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hep Dominos.... Bu yarım saat zırvalamasını kaldırmaları lazım...
Hem motorcuların sağlığı açısından
Hem de diğer pizzacılara karşı haksız rekabetten.... :pr:

Madem bu işi yapacaksınız
1- Motorcular tam korumalı olmalı
2- Motorcuları her an denetleyebilmeli.

1. maddeye tastamam uyuyorlar gene de ama 2. madde kocaman sıfır.... :cat:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sadece kask var. diğer korumalar nerde? kollar açık, dizlik yok, dirseklik yok. kendine aşırı güvenin göstergesi midir nedir?

geçmiş olsun, taksiciler ve belediye otobüs şoförlerine özellikle dikkat diyorum. (İzmir için)

Motosikleti
Hornet
Dominosta sadece kask kuralı war.motorcu kask'sız çıkamıyo diğer korumaları kimse önemsemiyo ne yazıkki..Bende dominosta çalıştım ve büyük kaza atlattım sebep 7 dk kala dükkandan çıkmam gidiceğim yer 1o dk'lık yol 7 dk'da teslim edilmesi gerekiyo.Dominosun müdürleride 5 para etmez kazadan sonra iş arkadaşımdan duyduğum..kaza haberim dükkana geliyo müdürün ilk dediği yedek motor yok napıcaz şimdi:pr:Sonra zor alsalarda o herifi elimden ayrıldım işten.Anlatmak istediğim burda kaza yapan arkadaşın suçu ekmek parası derdinde olamsı 1o saat motor kullanması ve sürekli stres altında olması:pr:dominosunda kask'tan başka koruma uygulaması yok ne yazık ki:pale:

tamam eleştiriyoruz da böyle çözüm olmuyor buna sizce nasıl bi çözüm bulabliriz hem motorcuların adı kirleniyo hem de kuryelerin suçu yok nasıl çözülecek bu sorun

geçmiş olsun arkadaşımıza

bu konuda sanırım Mc Donald's kıyafetleriyle ve kaskıyla iyi örnek bence
dominosa hayatımda hiç gitmedim zati :p

zaman sınırlamasıda tam saçmalık

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende lıttle ceasrsda calıstım ben manyak gıdıyodum bıraz benı uyardılar pızzanın gıdıp gıtmemesı onemlı degıl onemlı olan senın saglıgın dedıler oyuzden fırmamı tebrık edıyorum

geçmiş olsun benim kapımın önünde olmuş kaza benim haberim yok ve bu pizzacılar bu elemanlarına motor kullanıcılarına biraz daha fazla önem verseler ne güzel olur ve trafikteki taksici dolmuşcu minibüscü otobüscüler motorlara biraz daha dikkat etseler çok güzel olacak ne zaman taksici dolmuşcu minibüscü otobüscülerin yanından geciceksem kornayla bi uyarı verip ondan sonra geciyorum en azından yanlarından motor geciceğinin haberleri oluyor

yine dominos gerçektende şu yarım saat olayı inş büyük bi olay olmadan kaldırılır

kardesımıze geçmıs olsun.bı arkadasımız bu konuya degınmıs 30 dk kapınızda 31 dk olursa bedava verıyolar dıye bılıorum pızzayı .yahu bune sacmalık bıze 30 dk pızza getırecekler dıye adamlar canından olcak bırakın boyle ıslerı yaw ha 30 dk ha 1 saate yemısız nolmus yanı?:pr:

geçmiş olsun 30dk saçmalıgının kalkması lazım bide iş güvenliği sıfır ne korumalı kıyafet ne bişey var sadece göstermelik kask veriyolar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar