Kaza Istanbul Çağlayan

Bugün tam önümde oluşan kazanın videosu. Arkadaş tünelde sağdan sola bodoslama bir giriş yaptı. Trafikten dolayı yanına gidemedim. Taksicide durmamış sonradan farkettim.

https://youtu.be/0jBT-bp8f8U

Uyuyakalmış gibi davranıyor, inşallah ciddi birşey yoktur, Allah beterinden saklasın...

Şimdi burda kalkıp öyle olsaydı, böyle olsaydı demiyeceğim.

Durumu nasıl sürücünün ?

Maalesef yanına gidemedim, motoru hızlıca kaldırıp kenara çekmişti. Ama gördüğüm kadarıyla ekipmanı yoktu. Kırık yoktur ama yanıklar, incinmeler olmuştur sanırım.

DKN

umarım birşeyi yoktur. oraya kadar nasıl gelebilmiş ki acaba

Motosikleti
BWS 100
fren yerine ayaklarını yere sürtüyor heralde, taşdevrinde ki gibi.
Hiç mi freni olmaz bir motosikletin.
GEçmiş olsun arkadaşa.

Gerçekten haydaaa! Umarım artık bir tane daha bilinçli motor sürücümüz olmuştur. Bu artistten biraz önce arabaların sağından hızla geçip giden salağa da bir şeyler söylemek gerekmez mi?

arkadaşa geçmiş olsun yalnız, kaza acemilikten bile öte..

acemilikten daha kötüsü acemi olduğunu bilmemektir. yani burda acemiliktende önce bilinçsizlik kazayı getirmiş.. boyle tarlada gider gibi gidersen genellikle arkadan gelen arabanın altında kalırsın ama şanslıymış yinede. Bu kazadan bi ders aldıysa ne mutlu ona..

yuhhh.. carpacak birini ariyormus gibi daldi tünele..
gecmis olsun valla..

bu arada kamera ne?

arkadaş tünele girdiği gibi taksinin tampona kitlenmiş ve demiş ki hele ben şunun tadına bi bakayım.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arac kacmis ne guzel

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------

bence hızlı girdi kontra veremedi ön fren sıkmaya korktu öyle anladım umarım birşeyi yoktur,geçmiş olsun

4 şerit birden kaymış gitmiş sonunda patlamış, taksi olmasa bariyere girer. arkadaş konsol oyunlarından mı öğrenmiş trafiği napmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar