- Konu Yazar
Herkeze merhaba arkadaşlar biliyosunuz ki 24.01.2017 tarihinde kaza yapmıştım ama vıdeoyu ıyıce ızledıgımde çamurdan dolayı kaza yaptıgım belli oluyor biraz uğraştım bu çamur nerden geliyor diye ve buldum 500 metre ilerde yeni yapılan metro istasyonunda çalışan kamyonların paçalarına yapışan çamurlar oldugunu gordum bunun kanunu varmı dıye araştırdım ve buldum HAFRİYAT TOPRAĞI,İNSAAT VE YIKINTI ATIKLARININ KONTROLÜ YÖNETMELİĞİ diye bişey buldum bunun 25. maddesinde Hafriyat toprağı ile inşaat/yıkıntı atıklarının taşınması sırasında çevrenin kirletilmemesi trafiğin aksatılmaması ve can ve mal emniyeti için gerekli tedbirler öncelikle nakil işlemlerini gerçekleştiren kişi veya firma tarafından alınır . Taşıma sırasında oluşabilecek çevresel kirlenmeyi önlemek amacıyla araçların uzerlerı uygun malzemeyle kapatılır.Araçlara kapasitenin uzerınde yukleme yapılmaz ve araçlar tekerleklerindeki olabilecek çamur ve benzeri kirlilik temizlendikden sonra trafiğe çıkartılır.Belediye ve mahallin en büyük mülki amiri , atık taşıyan araçların şehir içi trafiğini olumsuz etkilememesi için bu araçların belirli saatler arasında trafiğe çıkmaları konusunda düzenleme yapma yetkisine sahipdir. diye yazıyor yani çamuru yola taşımak yasak diyor anlıyacağınız diğer videolarıma baktığımda 26 kasım 2016 tarihinde yolun vıcık vıcık çamur oldugu gozukuyor
video link http://xn--ceyhuncal-57a.com/26kasim.mp4
Benim düştüğüm gün aynı yolun karşı şeriti tertemiz oldugu gozukuyor
Benim demek istediğim yani sonucda ayağıma ömürlük pilatin takıldı ve onların yuzunden düştüm bunlara dava felan açamazmıyız merak ediyorum dün baya uğraştım bişeyler bulmak için fotolar cıkarttım felan filan yani yardımcı olabilecek bu işlerden anlayan biri çıkarmı acaba forumdan??
diğer resimler
video link http://xn--ceyhuncal-57a.com/26kasim.mp4
Benim düştüğüm gün aynı yolun karşı şeriti tertemiz oldugu gozukuyor
Benim demek istediğim yani sonucda ayağıma ömürlük pilatin takıldı ve onların yuzunden düştüm bunlara dava felan açamazmıyız merak ediyorum dün baya uğraştım bişeyler bulmak için fotolar cıkarttım felan filan yani yardımcı olabilecek bu işlerden anlayan biri çıkarmı acaba forumdan??
diğer resimler