- Konu Yazar
arkadaslar aranizda hic kaza gecirmemis motorcu varmi ?
Koruma demiri takarsan motorun altında kalmaktan kurtulabilirsin. Bide eğer eskiden bisiklete biniyosan bisikletteki kazalarını hatırla, düşük hızda motoru devirecek gibiysen motordan ne kadar çabuk ayrılırsan o kadar az zarar görürsün.evet çok şükür yok bikere üstüme düştü :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------
yokuştan inerken önteker kaydı ayağımın üstüne yattı ayağım incinci durma yakın hızda olmam rağmen birde hızlı gidenlerin vay haline
23 senede yüzbinlerce kilometre sonrası, hareket halindeyken iki kaza, full koruma sayesinde ikisindede burnum kanamadı . Ama park halindeki motoru ayağa düşürme sonucu 6 kırık.
Çölde kutup ayısı gören bahtsız bedevi varya o benim işte![]()
23 senede yüzbinlerce kilometre sonrası, hareket halindeyken iki kaza, full koruma sayesinde ikisindede burnum kanamadı . Ama park halindeki motoru ayağa düşürme sonucu 6 kırık.