Kaza geçirdim

gecmıs olsun .. isin peşini bırakmamn cok ii olmus inş sonuca ulasırsın

kardeş çok büyük geçmiş olsun, gerçekten allahın sevgili kuluymuşsun. O şerefsizi bulurlarsa elinden geleni ardına koyma kardeş. Ve lütfen yeşil yanar yanmaz yola çıkmayın. ışıklarda motorlar en arkadan gelip en öne geçiyolar sonra yeşil yanar yanmaz vın. Bu çok sakat bi hareket, aman dikkat lütfen. Tekrar geçmiş olsun ...

Büyük geçmiş olsun.

Olayı takip etmen cok guzel umarım kısa zamanda sonuçlarnır.

Ekiptede suç aramak lazım nasıl takip edip gözden kayubediyor ve arabada minibüs tarzı bişey hemde,Plakası da alınmadımı?

Ne biçim bir sistem var su turkıyede ya

tüm suc sadece o serefsizde degil zaten taa onu eğiten eğitim sisteminde ve bizim ceza hukumuzda

adam size çarpıp kaçabiliyorsa zaten vicdansız oldugu için oyle bi ızdırap cekmeyecektir

Şerefsiz çok bu memlekette arkadaşlar bu tarz olayları cok duyar olduk dıkkatsız suruculer lutfen bızde motorlu kısıler olarak yollardayız bıraz daha dıkkat gecmıs olsun kardesım

büyük geçmiş olsun.
savcılığa müracaat etmekle çok iyi yapmışsın. dediğin gibi kameralar görüntü aldıysa muhakkak tespit edilir.sana bişey olmaması sevindirici.

çok çok geçmiş olsun..ayrıca korumanın önemini vurguladığın için teşekkür ederim..

çok geçmiş olsun kardeşim amn dikkat. gerçi trafiktede motor sürücülerine hiç saygı yok.

Çoook geçmiş olsun. Ayrıca peşini bırakmadığın için de tebrik ediyorum. Başka türlüsü onun yanına kar kalırdı. Ama şimdi yapabileceği yapmış durumdasın...

Geçmiş olsun. Bileğim şişti demişsin bot yok muydu ? Gerçi böyle bir kazayı sadece incinmiş bir bilekle atlatabilmen mucize gibi... Umarım kaçan şahs(!)ın plakası kameralar aracığıyla tespit edilir.

Çok büyük geçmiş olsun, Allah büyük kazalardan korusun, tekerin hep düz basar inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar