Kaza Duyurusu

Arkadaslar Bu Sabah Tem Oto Yolu Maslak Ayrımında Bir Trafik Kazası Yasancı Motorcu Bir Arkadasımız Kazada Ciddi Bir şekilde Yaralandı(oan Olay Yerinden Gecmekte Olan Bir Motorcu Doktor Arkadasımızın Söyledigine Göre Kaza Geçiren Arkadasımızın Bir Daha Cocuğunun Olma Ihtimali Yokmuş Aldıgı Darbe Sonucu)olay Yerine Kısa Sürede Gelen 112 Tarafından Okmeydanı Ssk Hastenesine Kaldırıldı.. Umud Ediyor Ve Allahdan Diliyorum Inşallah Iyi Durumdadır Inşallah En Kısa Sürede Ayağa Kalkar.. Iyi Dileklerinizi Ve Dualarınızı Göndermeniz Dileğiyle.. Kasksız Tedbirsiz Ve Dikkatsiz Motor Kullanmayın,dostluğunuzdan Eş Dost Ve Bizleri Mahrum Bırakmayın..
Saygılarımla.

çok geçmiş olsun. umarım ağır birşey yoktur. en kısa zamanda iyileşmesi dileğiyle...

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Allah şifasını versin arkadaşımızın, çok geçmiş olsun yaa. :salut:

Offf, şu kaza haberleri beni çok etkiliyor. :salut: Yakında 4 tekere geri dönüş yapıcam galiba... :salut:

Allah acil şifalar versin, sevdiklerinden ayırmasın.Gerçekten çok üzücü bir haber:pale:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Arkadaslar Bu Sabah Tem Oto Yolu Maslak Ayrımında Bir Trafik Kazası Yasancı Motorcu Bir Arkadasımız Kazada Ciddi Bir şekilde Yaralandı(oan Olay Yerinden Gecmekte Olan Bir Motorcu Doktor Arkadasımızın Söyledigine Göre Kaza Geçiren Arkadasımızın Bir Daha Cocuğunun Olma Ihtimali Yokmuş Aldıgı Darbe Sonucu)olay Yerine Kısa Sürede Gelen 112 Tarafından Okmeydanı Ssk Hastenesine Kaldırıldı.. Umud Ediyor Ve Allahdan Diliyorum Inşallah Iyi Durumdadır Inşallah En Kısa Sürede Ayağa Kalkar.. Iyi Dileklerinizi Ve Dualarınızı Göndermeniz Dileğiyle.. Kasksız Tedbirsiz Ve Dikkatsiz Motor Kullanmayın,dostluğunuzdan Eş Dost Ve Bizleri Mahrum Bırakmayın..
Saygılarımla.

Kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun.

Bunun dışında ülkemizde görev yapan bütün doktorlara hemen birer motosiklet temin edilsin.
Motosiklet zihni açıyor gördüğünüz gibi.
Motosiklet kullanan bir doktor, oradan geçerken kazayı görüyor ve hemen teşhisi koyuyor.
-Hımm! Bunun bir daha çocuğu olmaz.!

Yani görüyorsunuz.
Motosiklet kullanan bir doktor, olay yerinden geçerken bile teşhis koyabiliyor.
Halbuki motosiklet kullanmayan doktorlar teşhis koyabilmek için, binlerce tahlil, röntgen gibi gereksiz bir sürü ıvır zıvır şeyle uğraşıyorlar.

(Gerçi haberde kaza geçiren arkadaşın SSK hastanesine götürüldüğü yazıyor.
Oraya giden hastanın ne olacağı hakkında ben bile teşhis koyarım.)

Haberin böylesi ancak bizim memlekette olur.:pr:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Bunun dışında ülkemizde görev yapan bütün doktorlara hemen birer motosiklet temin edilsin.
Motosiklet kullanan bir doktor, oradan geçerken kazayı görüyor ve hemen teşhisi koyuyor.

Yani görüyorsunuz.
Halbuki motosiklet kullanmayan doktorlar teşhis koyabilmek için, binlerce tahlil, röntgen gibi gereksiz bir sürü ıvır zıvır şeyle uğraşıyorlar.

Hocam bence bacakların arasında rontgeni çekilebilcek bir şey kalmamış, teşhisin bu kadar hızlı konulma sebebi bence bu.

Yani görüyorsunuz.

Kaza geçiren arkadaşımıza acil şifalar dilerim.Geçmiş olsun.
Ben yazmayı düşünüyordum tüm yazacaklarımı yazmışsınız ağzınıza sağlık.Tıp o kadar ilerlediki hastanelerde estetik cerrahi denen bir bölüm var adeta yeniden yapıyorlar.Bu kadar önyargılı olmak niye bilemiyorum:silent:

ALLAH acil şifalar versin inşallah iyidir ve O motorcu Dr. arkadaşımızında ilk yanlış teşhis koydugu ilk hastasıdır demekten başka bir şey bulamıyorum.
:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar